Activiteiten

15 mei 2017 11:00 - 23 mei 2017 17:00 De Brink en De Wildenborch

Wij nodigen u uit om deel te nemen aan de jaarlijkse beweegweek vol leuke, gezellige en vooral sportieve activiteiten. U kunt zowel aansluiten bij activiteiten van De Brink (Melis Stokelaan 5 in Roosendaal) als bij activiteiten van De Wildenborch (Wildenborch 135 in Roosendaal).

juni
23
Langer vitaal met de vitaliteitscheck

10:00 - 12:00Locatie: Behandelpraktijk De Eglantier, Eglantier 1 in Roosendaal

Ouder worden én fit blijven. Dat staat bij veel mensen op het verlanglijstje. Regelmatig bewegen, op een tempo en zwaarte die bij u past, levert daar een positieve bijdrage aan. Om inzicht te krijgen welke bewegingen en voeding uw spierkracht en balans kunnen verbeteren en behouden, hebben de fysiotherapeuten en diëtisten van Groenhuysen samen een vitaliteitscheck ontwikkeld. Deze test is gratis en geheel vrijblijvend.


De test is bedoeld voor iedereen die 70 jaar of ouder is en minimaal 15 meter zelfstandig kan lopen, eventueel met behulp van stok of rollator. De fysiotherapeuten en diëtisten van Groenhuysen nemen deze basistest bij u af. Dit duurt ongeveer 10 minuten. Na de test heeft u meer inzicht in de mogelijkheden om uw vitaliteit te verbeteren.


U bent van harte welkom op vrijdag 23 juni tussen 10.00 en 12.00 uur bij Behandelpraktijk De Eglantier, Eglantier 1 in Roosendaal. Aanmelden is niet nodig.