Senioren Zomerschool

31 juli 2017 - 18 augustus 2017

Locatie: De Brink in Roosendaal

Voor het zesde jaar organiseert centrum voor Wonen & Zorg De Brink tijdens de zomervakantie aantrekkelijke activiteiten voor senioren in Roosendaal. Vanaf maandag 31 juli tot en met vrijdag 18 augustus 2017 kunnen zij kiezen uit maar liefst acht verschillende activiteiten.


Wijkgericht

De Brink staat bekend om haar uitgebreide activiteitenaanbod voor haar bewoners en alle andere ouderen in Roosendaal. Senioren boven de 55 jaar zijn altijd welkom bij de activiteiten die dagelijks worden aangeboden. In de zomer organiseert de Zomerschool nog een extra programma voor deze doelgroep.


Veelzijdig programma

Ook dit jaar is er voor iedereen wat wils: van creatieve activiteiten als bloemschikken en knutselen tot deelname aan educatieve en sportieve uitstapjes. Zo kan met een gids het Mastboomhuis in Oud Gastel bezoeken of in City Cinema kijken naar de documentaire van The Dutch Bears. Deze film is gemaakt door vier jonge mannen, die een gedeelte ondernamen van de tocht van de Polar Bears in 1944. Onderweg spraken zij met kenners en ooggetuigen en maakten hiervan filmopnames.

Wie zijn lijf en geest tot rust wil laten komen kan kennismaken met de verschillende aspecten uit de yoga. Wil men meer inzicht krijgen in iemands karakter, persoonlijkheid, gedrag en levenshouding? Dan kan het lezen van tenen hierover informatie verschaffen. Natuurliefhebbers kunnen onder leiding van een natuurgids een wandeling maken op de Rucphense heide. En in de workshop ‘Een zomers cadeau’ knutselt men een zomers tafereeltje waarin cadeaugeld verwerkt kan worden. Traditiegetrouw wordt de Zomerschool afgesloten met gezellig en lekker samen kokkerellen.


Informatie

Vanaf maandag 10 juli kunt u het informatieboekje over de Senioren Zomerschool met het inschrijfformulier ophalen bij de balie van centrum voor Wonen & Zorg De Brink, Melis Stokelaan 5 in Roosendaal. Voor meer informatie kunt u mailen naar jdkroon@groenhuysen.nl of bellen naar Janneke de Kroon via 0165 – 53 16 88.


De inschrijving sluit op zondag 23 juli 2017. U kunt alleen deelnemen als u dit vooraf kenbaar heeft gemaakt door het invullen en afgeven van het inschrijvingsformulier!