Langer vitaal met de vitaliteitscheck

22 mei 2017

14:00 - 16:00

Locatie: De Brink, Melis Stokelaan 5 in Roosendaal

Ouder worden én fit blijven. Dat staat bij veel mensen op het verlanglijstje. Regelmatig bewegen, op een tempo en zwaarte die bij u past, levert daar een positieve bijdrage aan. Om inzicht te krijgen welke bewegingen en voeding uw spierkracht en balans kunnen verbeteren en behouden, hebben de fysiotherapeuten en diëtisten van Groenhuysen samen een vitaliteitscheck ontwikkeld. Deze test is gratis en geheel vrijblijvend.


De test is bedoeld voor iedereen die 70 jaar of ouder is en minimaal 15 meter zelfstandig kan lopen, eventueel met behulp van stok of rollator. De fysiotherapeuten en diëtisten van Groenhuysen nemen deze basistest bij u af. Dit duurt ongeveer 10 minuten. Na de test heeft u meer inzicht in de mogelijkheden om uw vitaliteit te verbeteren.


U bent van harte welkom op maandag 22 mei tussen 14.00 en 16.00 uur in centrum voor Wonen & Zorg De Brink, gelegen aan de Melis Stokelaan 5 in Roosendaal. Mocht u verhinderd zijn, kunt u ook vrijdag 23 juni tussen 10.00 en 12.00 uur binnenlopen bij Behandelpraktijk De Eglantier, Eglantier 1 in Roosendaal. Aanmelden is niet nodig.