Nieuws

Zo blij met buiten

Zeg ‘buiten’. Of ‘tuin’. En de gezichten van Elly, Gerard, Arda, Anita en Jan klaren op. Beide woorden brengen een reactie teweeg. Je ziet een lach, blijdschap, herkenning.

Camping 'D’n gezellige berg' een week lang bij De Zellebergen

In de week van 24 t/m 28 juli wordt centrum voor Wonen & Zorg De Zellebergen omgetoverd tot een heus campingterrein. In de tuin staan diverse caravans, campers en tenten opgesteld. Mensen kunnen met hun (klein)kinderen een balletje trappen op het recreatieveld of een balletjes slaan. Ook aan de rustzoekers is gedacht. Zij kunnen lekker vertoeven bij de zwemvijver. 

Uiteenlopende activiteiten tijdens senioren Zomerschool

Voor het zesde jaar organiseert centrum voor Wonen & Zorg De Brink tijdens de zomervakantie aantrekkelijke activiteiten voor senioren in Roosendaal. Vanaf maandag 31 juli tot en met vrijdag 18 augustus 2017 kunnen zij kiezen uit maar liefst acht verschillende activiteiten.

Heerma State viert drie dagen lang jubileumfeest

Centrum voor Wonen & Zorg Heerma State opende 12,5 jaar geleden haar deuren voor dementerende ouderen. Naast ouderen vinden nu ook mensen met dementie op jonge leeftijd hier een thuis. Het jubileum wordt uitgebreid gevierd, waarbij de belevings- en beweegtuin een centrale rol inneemt tijdens de festiviteiten. Niemand minder dan oud-atlete Olga Commandeur zal samen met wethouder Van Poppel en Groenhuysen-bestuurder Peter van den Broek op donderdagochtend 15 juni het startsein van het jubileumfeest geven.

Open dag vernieuwde Wiekendael op zaterdag 10 juni

De afgelopen maanden is Regionaal Behandelcentrum Wiekendael grondig verbouwd en vernieuwd. Zo zijn nieuwe afdelingen gerealiseerd en is de kapel gerestyld. Alle algemene ruimtes zijn opnieuw ingericht. We zijn trots op het resultaat, Wiekendael is klaar voor de toekomst! Komt u kijken? U bent van harte welkom tussen 13.00 en 16.00 uur. Er zijn diverse activiteiten voor jong en oud. De koffie staat klaar!

12345678910Volgende