Nieuws

Beweeg je fit met Zorgrobot Zora en opening Fitroute

Op maandag 15 mei geeft Zora de zorgrobot om 11.00 uur op De Wildenborch het startsein van een beweegweek voor senioren die op centra voor Wonen & Zorg De Brink en De Wildenborch wordt gehouden. Speciaal voor de beweegweek komt Zora naar Roosendaal. Het robotje van nog geen meter groot zingt en danst er flink op los en iedereen mag met haar meedoen.

Draag bij aan de belevingstuin voor Heerma State

Een van de nieuwste inzichten en belangrijk uitgangspunt voor meer levensvreugde is het geven van zoveel mogelijk vrijheid aan de dementerende mens. Meer vrijheid en meer eigen regie leidt als vanzelf tot meer bewegen. En bewegen is goed voor lijf en geest. De Vrienden van Groenhuysen hebben deze week de aftrap gegeven voor de aankleding van de recent aangelegde belevings- en bewegingstuin rond Heerma State. 

Heerma State dingt mee naar prijs voor tuin van beleving

Jaarlijks geeft VOOR een flink geldbedrag voor een project waar de wereld mooier van wordt. Dit jaar gaat het om een bedrag van maar liefst €40.574. Met dat bedrag zou Heerma State wel raad weten, juist nu ze zich zo hard maken voor een tuin van beleving.

Peter van den Broek nieuw lid raad van bestuur Groenhuysen

Peter van den Broek (50) is benoemd tot lid van de raad van bestuur van Groenhuysen. Hij treedt met ingang van 1 april 2017 als bestuurder toe. De huidige voorzitter van de raad van bestuur Hennie Brons neemt op 8 juni afscheid van Groenhuysen in verband met het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd. Vanaf 1 april 2017 zal hij zijn taken overdragen aan de nieuwe raad van bestuur, die na zijn vertrek op 8 juni zal bestaan uit Marjolein de Jong, voorzitter raad van bestuur, en Peter van den Broek, lid van de raad van bestuur.

Groenhuysen behaalt internationaal Planetree Label

Maandag 13 februari heeft centrum voor Wonen & Zorg Kroonestede het internationale Planetree Label voor mensgerichte zorg toegekend gekregen. Dit internationale label is een erkenning voor het bieden van mensgerichte zorg; mensgerichte zorg voor de cliënt en zijn naasten maar ook voor medewerkers. Dit is de eerste locatie van Groenhuysen die een Planetree Label behaald heeft. Alle locaties van Groenhuysen werken met Planetree. In de komende jaren willen deze locaties ook het label verwerven.

123456789Volgende