Kroonestede weer van start met de wandelvierdaagse

Voor de tiende keer op rij organiseert centrum voor Wonen & Zorg Kroonestede in samenwerking met wijkvereniging Bovenhei een avondvierdaagse. Deze keer heeft de wandel4daagse een extra feestelijk tintje vanwege het 10-jarig jubileum. De bewoners van Kroonestede lopen vier avonden achter elkaar een afstand van 700 meter onder het mom ‘het gaat niet om de afstand of de tijd, maar om de gezelligheid!’ 

De wandelvierdaagse vindt plaats van maandag 28 augustus tot en met donderdag 31 augustus tussen 19.00 en circa 20.00 uur.


Vrijwilligers en buurtbewoners van wijkvereniging Bovenhei bemannen op de route diverse posten waar spelletjes en andere activiteiten worden georganiseerd. Uiteraard ontbreken ook de stempelposten niet en wordt er elke avond voor muzikale ondersteuning gezorgd. Op donderdag, de vierde en laatste avond, verandert Kroonestede in Villa Gladiola en worden de deelnemers met feestelijke muziek, bloemen en een medaille onthaald.


Bewoners en medewerkers van Kroonestede hebben er zin in. Bent u toevallig in de buurt, kom dan gezellig aanmoedigen op de route.