Camping 'D’n gezellige berg' een week lang bij De Zellebergen

In de week van 24 t/m 28 juli wordt centrum voor Wonen & Zorg De Zellebergen omgetoverd tot een heus campingterrein. In de tuin staan diverse caravans, campers en tenten opgesteld. Mensen kunnen met hun (klein)kinderen een balletje trappen op het recreatieveld of een balletjes slaan. Ook aan de rustzoekers is gedacht. Zij kunnen lekker vertoeven bij de zwemvijver. 

Als op een echte camping kan er om dagelijks lekker koffie en thee worden gedronken met wat lekkers en kan er een gezellig praatje worden gemaakt met de andere campingbezoekers. Overnachten kan ook, maar dat wordt afzien….


Conny de Weert is medewerker dagbesteding bij De Zellebergen en samen met collega Kim Appeldoorn initiatiefneemster van de camping. “Terwijl heel Nederland eropuit trekt proberen wij het vakantiegevoel in huis te halen bij De Zellebergen. Veel van onze bewoners kunnen door hun leeftijd en/of beperking zelf niet op vakantie. Daarom halen wij de vakantie naar hun toe met camping D’n gezellige berg. Een week lang zijn er op en rondom de camping een heleboel zomerse activiteiten voor bewoners en hun familieleden. Wij hopen onze camping gasten in groten getale te mogen ontvangen en onze bewoners een echt vakantiegevoel te bezorgen!”


Zomercamping

Op maandag trapt Michel Coenen af met een theatershow ‘op de camping’ en op dinsdag is er een uitstapje naar Vlissingen. Op woensdag is er op de camping weer volop te doen. Er vindt een roofvogelshow plaats. Bewoners en hun familieleden kunnen deze spectaculaire dieren bewonderen en krijgen uitleg. Tevens is er de mogelijkheid om met deze dieren op de foto te gaan. Donderdag is er een optreden van Friendly en een oud Hollandse spelletjes middag. De knallende afsluiter van de vakantieweek is op vrijdag met een Spaanse avond. Deze campingweek wordt mede mogelijk gemaakt door het Nationaal Ouderenfonds.