Hospice Roosdonck organiseert zaterdag 14 oktober open dag

Hospice Roosdonck is nu vijf jaar in gebruik. Een mooie locatie, waar privacy, rust, veiligheid, warmte en kwaliteit van leven voorop staan. Op zaterdag 14 oktober, de Internationale Dag van de Palliatieve Zorg, kan iedereen die belangstelling heeft een kijkje komen nemen in Roosdonck. Een hospice van en voor de regio Roosendaal.

Tijdens de open dag organiseert Roosdonck rondleidingen en kunnen bezoekers informatie ontvangen over het verblijf in het hospice. Er wordt dit jaar speciaal aandacht besteed aan complementaire zorg, waardoor geuren en oliën verlichting kunnen bieden bij pijn en andere klachten.


Roosdonck mag rekenen op een actief en betrokken team vrijwilligers. Belangstellenden voor vrijwilligerswerk hebben deze dag de gelegenheid van andere vrijwilligers te horen hoe zij het werken in het hospice ervaren. Tijdens de open dag is de speciale Roosdonck-postzegel weer te koop, waarvan de opbrengst ten bate van Roosdonck komt. Ook zijn de gedichtenbundel ‘Dood de tijd’ van Ivo Wetering en verhalen van het hospice ‘Het leven dat je achterlaat’ van specialist ouderengeneeskunde Ronald van Nordennen te koop, waarvan een deel van de opbrengst bestemd is voor Roosdonck.


De open dag vindt plaats van 13.30 tot 16.30 uur. Hospice Roosdonck is gelegen aan de Kalsdonksestraat 89a in Roosendaal.