Zorgzuster

Zorgzuster West-Brabant bemiddelt tussen zorgverleners die als ZZP’er werken en mensen met een zorgvraag. Daarbij staat het persoonlijke contact tussen de zelfstandige zorgverlener en mensen die behoefte hebben aan thuiszorg in West-Brabant voorop. Zorgzuster West-Brabant is een dochteronderneming van Groenhuysen.

Image.Data

Zorgvrager

Zorgzuster is de schakel tussen u als klant en de zorgverlener. Met oog voor uw wensen bieden wij persoonlijke dienstverlening met de hoogste kwaliteit in een voor u vertrouwde omgeving. Zorgzuster maakt de optimale match tussen persoonlijke wensen, zorgvraag en de zorgverlener die het beste bij u past. 


Werken in de zorg als ZZP'er 

Zorgzuster is dé intermediair voor thuiszorg. Naast het bemiddelen tussen zelfstandige zorgverleners en zorgvragers ondersteunt Zorgzuster de zorgverleners in hun zelfstandig ondernemerschap. Door de juiste randvoorwaarden voor de zelfstandige zorgverlener te creëren, krijgt de klant altijd de beste zorg.

Werk je al als zelfstandige zorgverlener (ZZP-er), ben je geïnteresseerd om als freelancer aan het werk te gaan in de zorg? Of heeft u thuiszorg nodig? Denk dan eens na over Zorgzuster West-Brabant (ZZP).

Bezoek voor meer informatie de website Zorgzuster West-Brabant (ZZP).

Zorgzuster West-Brabant bij RTL 4 in 'Mijn Leven, Mijn Gezondheid'

Na een strenge selectie is Monique Buitelaar van Zorgzuster West-Brabant gevraagd om in het RTL 4 te vertellen over Zorgzuster, waarbij de eigen regie van de cliënt voorop staat. In de uitzending van zondag 15 maart 2015 vertelt zij hierover en komen ook cliënt Demi en verzorgende Kitty aan het woord. Bekijk de uitzending terug via http://bit.ly/19TDUsG.