Centrum voor Wonen & Zorg Champetter

Champetter is een centrum voor Wonen & Zorg met 60 appartementen op een unieke locatie in het centrum van Roosendaal. Champetter is prachtig gelegen aan de Watermolenbeek met daarbij een park met recreatieve wandelpaden én gesitueerd vlak in de buurt van het winkelcentrum.


Alle appartementen hebben een woonkamer, een eigen keuken, een badkamer met toilet, een apart toilet en twee slaapkamers. De ruimten kunnen naar eigen smaak worden ingericht. De toegankelijke 3-kamerappartementen van ongeveer 75 tot 80 m2 hebben een inpandig balkon of terras en uitzicht op de wijk of het water.

Er zijn twaalf appartementen voor cliënten met een ZZP 6 die lichamelijke klachten ondervinden maar die nog wel hun eigen regie kunnen voeren. In Champetter kunnen zij beschermd wonen met intensieve verzorging en verpleging. Deze cliënten kunnen bovendien gebruikmaken van de groepsverzorging ‘Het Trefpunt’ in Champetter.


U kunt gebruikmaken van de algemene voorzieningen om individueel of gezamenlijk activiteiten te ondernemen. Daarnaast kunt u de maaltijd gebruiken in het naastgelegen restaurant van appartementencomplex Watermolen. Deze is van binnenuit via een loopbrug bereikbaar. Onder het gebouw bevindt zich een ruime parkeerkelder.


Eens per twee jaar houdt Groenhuysen een cliëntwaarderingsonderzoek. Een onafhankelijk onderzoeksbureau onderzoekt hoe cliënten onze dienstverlening ervaren. Aan de hand hiervan weten wij wat onze sterke punten en verbeterpunten zijn. Hierdoor blijven we werken aan de kwaliteit van onze zorg- en dienstverlening.

Image.Data

Champetter

Citroenberg 2 - 126

4707 DC Roosendaal

088 - 55 746 60