Centrum voor Wonen & Zorg Kroonestede

warme aandacht en zorg in een eigentijdse omgeving

Kroonestede is een modern centrum voor Wonen & Zorg met 110 appartementen aan de rand van Hoeven.
Van deze appartementen zijn er 88 voor zelfstandig wonende cliënten beschikbaar gesteld. De overige 22 appartementen horen bij twee groepswoningen. 


Kroonestede heeft het ‘Waarborgzegel Fixatievrije Zorginstelling’. Met het waarborgzegel laten we zien dat we cliënten zoveel mogelijk ruimte willen geven, waardoor ze zoveel mogelijk zichzelf kunnen blijven in een veilige en aangename leefomgeving. Wij gebruiken geen onrustbanden, stoelgordels, verpleegdekens en spanlakens bij mensen met dementie of een delier. Fixatie verhoogt het risico op ongelukken. Als er voor uw veiligheid hulpmiddelen nodig zijn, dan kiezen wij voor hulpmiddelen die de bewegingsvrijheid zo weinig mogelijk aantasten. Mochten wij onverhoopt in een zeer uitzonderlijke situatie voor u geen goede oplossing - zonder fixatie - vinden, dan schakelen wij daarvoor interne deskundigen in of wij vragen advies aan externe deskundigen van bijvoorbeeld het Centrum voor Consultatie en Expertise (CCE).


Kroonestede is geopend in 2006 en is een centrum voor Wonen & Zorg met mogelijkheid tot behandeling, zowel op psychogeriatrisch als somatisch gebied. Centrum voor Wonen & Zorg Kroonestede  biedt ook Zorgeloos Wonen aan.


De appartementen zijn 86 tot 142 m² groot en beschikken over een ruime woonkamer met compleet ingerichte keuken, een badkamer met douche en toilet, een apart gastentoilet, een berging en een hobbyruimte. Het balkon is vanuit de woonkamer via de schuifpui toegankelijk. De appartementen zijn uiteraard naar eigen smaak in te richten.


Een zinvolle dag betekent voor iedereen iets anders. Omdat niemand hetzelfde is, worden er bij Kroonestede veel verschillende activiteiten georganiseerd. Voor ieder wat wils! U blijft in beweging, bent ‘lekker bezig’, geniet en ontspant. Alleen of samen met anderen. De dag vliegt om.


Kroonestede heeft allerlei voorzieningen in huis die het leven leuker en aangenamer maken, zoals een kapsalon, winkel en een sfeervol restaurant. Ook is er een uitgebreid verenigingsleven en een fitnessruimte.


Eens per twee jaar houdt Groenhuysen een cliëntwaarderingsonderzoek. Een onafhankelijk onderzoeksbureau onderzoekt hoe cliënten onze dienstverlening ervaren. Aan de hand hiervan weten wij wat onze sterke punten en verbeterpunten zijn. Hierdoor blijven we werken aan de kwaliteit van onze zorg- en dienstverlening.

Kroonestede

Pioenroos 1

4741 JC Hoeven

088 - 55 733 00