Als u te horen hebt gekregen dat u niet meer kunt genezen, gaan u en uw naasten een verwarrende en moeilijke tijd tegemoet. Wij ondersteunen u bij uw ziekteproces. Niet alleen met zorg zoals maximale symptoombestrijding, maar ook met begeleiding, een luisterend oor en praktische adviezen. Hoe we hier invulling aan geven is afhankelijk van u. Uiteraard betrekken we hier ook uw familieleden of mantelzorgers bij. Zij zijn op elk moment van de dag welkom.


Groenhuysen biedt palliatieve zorg aan in de regio Roosendaal en werkt daarbij nauw samen met het Netwerk Palliatieve Zorg Regio Roosendaal - Bergen op Zoom - Tholen.


Palliatieve zorg, zoals pijnbestrijding, kunt u ook thuis ontvangen van de medewerkers van het verpleegkundig expertise & alarmeringsteam (VEAT). Deze zorg kunt u gepland én ongepland vragen. Er is 24 uur per dag, 7 dagen per week een verpleegkundige bereikbaar, zodat u ook in acute situaties wordt geholpen.


Via Thuiszorg Groenhuysen is het bovendien mogelijk om nachtzorg te ontvangen.Een medewerker van Thuiszorg Groenhuysen komt dan op geplande tijden en in noodsituaties bij u langs en biedt alle verzorging die nodig is. Nachtzorg kan uw familie of mantelzorgers ontlasten en hen even op adem laten komen.


Sinds september 2012 zijn de deuren van hospice Roosdonck geopend. Een mooie locatie, waar privacy, rust, veiligheid, warmte en kwaliteit van leven voorop staan. In hospice Roosdonck kunnen 12 cliënten gebruikmaken van high-care zorg en voorzieningen. Een hospice van en voor de regio Roosendaal.


Voor palliatieve zorg heeft u een indicatie nodig. De kosten worden dan voor u betaald. U betaalt alleen afhankelijk van uw inkomsten een eigen bijdrage.  
 

Type locaties

Diensten

Lijst
Map

Roosdonck

Hospice

Kalsdonksestraat 89

4702 ZB Roosendaal

088 - 55 739 35

Heeft u een vraag over palliatieve zorg?

Onze medewerkers staan u graag te woord.

U kunt ons bereiken tussen 8.00 en 17.00 uur

088-55 740 00