1. Home >
  2. Organisatie >
  3. Locaties >
  4. Oudenbosch >
  5. Centrum voor Wonen & Zorg De Zellebergen Oudenbosch

Centrum voor Wonen & Zorg De Zellebergen Oudenbosch

De Zellebergen 1

4731 NZ Oudenbosch

088 - 55 748 50

 

Centrum voor Wonen & Zorg De Zellebergen is gesitueerd aan de rand van het centrum van het gezellige Oudenbosch en biedt ook Zorgeloos Wonen aan. Gastvrijheid staat voorop in De Zellebergen. Medewerkers en vrijwilligers zijn erop gericht de bewoners elke dag opnieuw een fijne dag te bezorgen. Ook bezoek is van harte welkom. Het complex biedt 117 ruime en comfortabele appartementen, bedoeld voor mensen met een lichte zorgvraag. De Zellebergen staat voor sfeervol wonen, met altijd complete zorg en ontspanning bij de hand.  

 

Type appartementen

De Zellebergen heeft 93 appartementen en 24 penthouses, elk 100 tot 120 m² groot, gesitueerd in zes woontorens. Elk appartement heeft een ruime entree die toegang geeft tot de woonkamer, gastentoilet, berging en hobbyruimte. De woonkamer beschikt over een open keuken. Daarnaast heeft het appartement een grote slaapkamer en een badkamer met douche en toilet. De penthouses beschikken over een extra slaapkamer en een ligbad in de badkamer. Waar u ook voor kiest: er is rekening gehouden met ruimte, veiligheid en comfort zodat u ook met een eventuele beperking prima uit de voeten kan.

 

Rust of vertier

Op loopafstand van de haven en het winkelcentrum van Oudenbosch, biedt De Zellebergen zowel rust als vertier. Alles is voorhanden om een prettig en zelfstandig leven te kunnen leiden. In het Grand Café geniet u met uitzicht op de tuin en de schitterende waterpartij van een kopje koffie, een smakelijke maaltijd of heerlijke hapjes. Een ideale ontmoetingsplek waar u bovendien kunt bijpraten, biljarten of koersballen met medebewoners of bezoekers uit de buurt. Zelfs voor een boodschap hoeft u er niet op uit, want De Zellebergen beschikt over een winkelhoek. Ook een schoonheidssalon, kapsalon, bibliotheek met internethoek en diverse ontspanningsmogelijkheden zijn op de locatie aanwezig.

 

Complete zorg op afspraak

De Zellebergen is bedoeld voor mensen met een zorg- of verblijfsindicatie van Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Ook als uw partner geen zorg nodig heeft, kunt u samen naar De Zellebergen verhuizen. Op die manier blijft u zelfstandig wonen zoals u dat altijd deed, met het verschil dat goede zorg altijd voorhanden is. Samen met u maken we duidelijke afspraken over de zorg die u wilt ontvangen en die binnen uw indicatie past. Die afspraken leggen we vast in uw zorgleefplan. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

 

Cliënttevredenheid

Eens per twee jaar houdt Groenhuysen een cliëntwaarderingsonderzoek. Een onafhankelijk onderzoeksbureau onderzoekt hoe cliënten onze dienstverlening ervaren. Aan de hand hiervan weten wij wat onze sterke punten en verbeterpunten zijn. Hierdoor blijven we werken aan de kwaliteit van onze zorg- en dienstverlening.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de diensten van stichting Groenhuysen neem dan contact op via:
088 - 55 740 00
of mail naar klantbureau@groenhuysen.nl

Interesse?

U kunt uw interesse voor een locatie ook kenbaar maken via een formulier. Klikt u dan hier

 

U ontvangt dan binnen 3 werkdagen van ons een reactie. 

Zorgeloos Wonen