Lees voor
Home » Disclaimer

Disclaimer

Hoewel aan alle pagina’s van de website van Groenhuysen de grootst mogelijke zorg is besteed, bestaat de mogelijkheid dat delen van de informatie verouderd zijn of anderszins niet langer correct. Daarom kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Groenhuysen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van de pagina’s van de website.

In het bijzonder vallen links naar derden buiten de controle van Groenhuysen, dat daarom voor de inhoud van de pagina’s van derden nooit verantwoordelijk kan worden gehouden. Groenhuysen is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die andere websites, voor de privacybescherming op die websites of voor de diensten die eventueel via die websites worden aangeboden.

 

Groenhuysen bezit het auteursrecht op de informatie die via de website van Groenhuysen wordt verstrekt. Dit geldt voor teksten, beeldmerken, logo’s, tekeningen, schetsen en fotomateriaal. Het is derhalve niet toegestaan de informatie te verspreiden of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van Groenhuysen. Het gebruik van het logo van Groenhuysen is alleen toegestaan na toestemming van Groenhuysen.

 

Contact
Voor vragen over de website kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie via communicatie@groenhuysen.nl.