Lees voor
Home » Zorgaanbod » Wonen bij ons

Wonen bij ons

Als zelfstandig thuis wonen niet meer lukt, kunt u terecht in een van de centra voor Wonen & Zorg van Groenhuysen in de regio Roosendaal. In onze uitstekende woonvoorzieningen wordt passende en intensieve zorg geboden aan kwetsbare ouderen.

Wonen, welzijn & zorg

Voor iedereen die ouder wordt, komt een moment dat hij of zij ondersteuning kan gebruiken. Voor de een is de benodigde zorg intensiever dan de ander. Ondersteuning nodig hebben betekent niet dat u de regie over uw eigen leven uit handen geeft. U wilt uw leven leiden op de manier die u prettig vindt, ook als uw mogelijkheden daartoe beperkter worden door lichamelijke of geestelijke klachten.

 

Als u door omstandigheden aangewezen bent op een meer beschermde woonomgeving, kunt u terecht in een van onze centra voor Wonen & Zorg. Sommige locaties bieden vooral zorg in appartementen, op andere locaties wonen mensen (ook) in groepsverband. U heeft daarvoor wel een Wlz-indicatie (Wet langdurige zorg) nodig.

Beschut wonen met zorg

Wanneer het niet meer lukt om zelfstandig te wonen en u behoefte heeft aan intensievere begeleiding en uitgebreide verzorging, kunt u beschut wonen bij Groenhuysen. U heeft zelf de regie en woont in een eigen appartement met 24/7 toegang tot zorg.

Beschermd wonen met intensieve zorg

Wanneer u door geheugenproblemen of ernstige lichamelijke beperkingen behoefte heeft aan begeleiding, intensieve verzorging en verpleging, kunt u beschermd wonen bij Groenhuysen. Met behulp van sturing en begeleiding, heeft u uw eigen dagritme en woont in een eigen appartement met 24/7 zorg mogelijkheden.

Groepswonen

Wanneer u door gevorderde geheugenproblemen of ernstige lichamelijke beperkingen veel behoefte heeft aan begeleiding, intensieve verzorging en verpleging, kunt u beschermd groepswonen bij Groenhuysen. U woont in een groep met geboden dagritme en structuur en heeft een eigen slaapkamer, waar 24/7 zorg wordt geboden.

Locaties

Groenhuysen biedt op verschillende locaties in West-Brabant een verzorgde, prettige woonomgeving. Iedere locatie is uniek. Er zijn grote locaties met 240 appartementen, maar ook kleine met maar 25 appartementen. De locaties bieden een breed scala aan voorzieningen; met bijvoorbeeld een restaurant, kapper, winkel of een fitnessruimte.

Gedragscode

We willen graag een zorgorganisatie zijn waar cliënten, bezoekers en medewerkers zich welkom, prettig en veilig voelen. Daarom geldt binnen Groenhuysen een gedragscode voor cliënten en bezoekers. Dit is een beschrijving van de gedragsregels die binnen de organisatie gelden.