Lees voor
Home » Verwijzers

Verwijzers

De zorg voor uw patiënten in deskundige handen. We zorgen er graag voor dat u als verwijzer snel de informatie vindt die u voor uw patiënten zoekt.

 

Indien u een patiënt wilt aanmelden voor Wonen bij Groenhuysen, kunt u via onderstaande link uw patiënt direct aanmelden met ons digitale inschrijfformulier.
Indien u een patiënt wilt aanmelden voor GRZ, eerste lijn en thuiszorg, kunt u uw patiënt via ZorgDomein naar ons verwijzen.

Contact over uw patiënt?

Wilt u meer informatie of met een arts overleggen, aarzel dan niet om contact op te nemen:

 

Specialisten Ouderengeneeskunde
Postbus 1596
4700 BN Roosendaal
T. 088 – 55 743 16
E. get@groenhuysen.nl

(Digitaal) verwijzen naar Groenhuysen

Indien u een patiënt wilt aanmelden voor GRZ, eerste lijn en thuiszorg, kunt u uw patiënt via ZorgDomein digitaal naar ons verwijzen.

 • Relevante medische informatie is automatisch ingevuld in de verwijsbrief;
 • U krijgt van ons alle actuele informatie over het zorgtraject, zoals de actuele toegangstijd en de geldende verwijscriteria;
 • Uw patiënt gaat goed voorbereid naar de eerste afspraak.

 

U kunt naar Groenhuysen verwijzen voor de volgende zorgproducten:

 • Specialist ouderengeneeskunde consult
 • Screening kwetsbaarheid VKO (geriatrisch verpleegkundige)
 • Casemanagement dementie
 • Fysiotherapie (ouderenzorg)
 • Diëtetiek (ouderenzorg)
 • Ergotherapie (ouderenzorg)
 • Logopedie (ouderenzorg)
 • Post-COVID herstelzorg / revalidatie
 • Rechterlijke machtiging: medische beoordeling door specialist ouderengeneeskunde

 

Dit is een greep uit het totale zorgaanbod dat Groenhuysen biedt. Wilt u een patiënt doorverwijzen en staat deze vorm van zorg niet in ZorgDomein? Neem contact met ons op.

 

Aanmelden

Bent u als huisarts nog niet aangesloten op ZorgDomein, maar wilt u wel digitaal verwijzen? Meld u zich dan aan via de website van ZorgDomein.

Regio indeling behandelaren

Op deze interactieve kaart kunt u de behandelaren per regio vinden.

Note: deze Google maps kaart wordt regelmatig geupdate. De informatie is onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Verpleegkundig expertiseteam (VEAT)

Als uw patiënt een complexe zorgvraag heeft, bieden wij gespecialiseerde verpleging aan huis via het MSVT, bij Groenhuysen bekend als verpleegkundig expertise & alarmeringsteam (VEAT). Dit is verpleging waarvoor de patiënt anders in het ziekenhuis zou moeten blijven, zoals infuusbehandelingen en pijnbestrijding. Deze zorg kan gepland én ongepland gevraagd worden. Er is 24 uur per dag, 7 dagen per week een verpleegkundige bereikbaar, zodat de patiënt ook in acute situaties geholpen kan worden.

Integrale zorg bij huisartsenpraktijken

Met het stijgen van de leeftijd worden veel ouderen vroeger of later geconfronteerd met complexe problematiek. Een aantal ouderen is verhoogd kwetsbaar en vragen om speciale aandacht van de huisarts. Groenhuysen ondersteunt huisartsen hierbij met passende zorg vanuit thuis.

 

Het Geriatrisch Expertise Team is een team van specialisten ouderengeneeskunde en geriatrisch verpleegkundigen, die samen met de cliënt kijken, hoe zij zo lang mogelijk in goede gezondheid, zelfstandig kunnen blijven functioneren en thuiswonen. Hierbij werken ze intensief samen in een kernteam, met de huisartsen in de regio.

 

Heeft u patiënten die u graag wilt doorverwijzen naar het Geriatrisch Expertise Team? Het team kan ondersteuning bieden bij:

 • Dementie begeleiding in het proces van diagnose tot opname
 • Advies in passende zorg thuis en behandelingen
 • Medisch advies door een specialist ouderengeneeskunde

Professionals in de eerste lijn

Heeft u een vraag voor onze professionals in de eerste lijn? Dan neemt u contact op via 088 – 55 743 16 of get@groenhuysen.nl. Het Geriatrisch Expertise Team helpt u en uw patiënten graag verder. De geriatrisch verpleegkundige kan door de huisarts worden ingeschakeld, maar het is ook mogelijk dat cliënten zelf een gesprek aan te vragen bij uw huisarts.