Lees voor
Home » Behandelingen

Behandelingen

Groenhuysen biedt diverse behandelingen. Onze behandelaren zetten zich dagelijks in voor het beter functioneren van cliënten. Om u zo goed mogelijk te behandelen, werken de diverse behandelaren samen met verzorgenden, verpleegkundigen en andere behandelaren.

Behandeling die bij u past

Onze behandelaren zijn gespecialiseerd in de gezondheidsproblematiek van met name ouderen en werken daarbij nauw samen met een aantal huisartspraktijken in Roosendaal en omgeving.

Zij zetten zich in om de zelfredzaamheid van ouderen te verbeteren. Groenhuysen biedt de behandelingen zowel voor bewoners van een centrum voor Wonen & Zorg, als cliënten in tijdelijk verblijf, revalidatie of vanuit thuis.

 

Indien u op zoek bent naar een specifieke behandeling, neem contact op met Groenhuysen voor de mogelijkheden.

Regio indeling behandelaren

Op deze interactieve kaart kunt u de behandelaren per regio vinden.

Note: deze Google maps kaart wordt regelmatig geupdate. De informatie is onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Tarievenlijst & vergoedingen

De vergoeding van de behandeling is afhankelijk van uw ziektekostenverzekering. Sommige kosten voor behandeling of onderzoek worden vergoed door uw zorgverzekeraar of vanuit de Wlz (Wet langdurige zorg).

 

Bekijk voor behandeling altijd uw polisvoorwaarden of neem contact op met uw eigen zorgverzekeraar. Als de zorgverzekeraar de behandeling niet vergoedt, ontvangt u van Groenhuysen een factuur volgens onderstaande tarieven.

Tarievenlijst-eerstelijn-particulieren-niet-verzekerde-zorg-2024.pdf

Tarievenlijst eerstelijn particulieren-niet verzekerde zorg 2024