Lees voor
Home » Zorgaanbod

Zorgaanbod

Passende zorg in elke situatie. Dat biedt Groenhuysen met een brede dienstverlening, variërend van gemak en comfort tot intensieve zorg, zowel in de vorm van zorg vanuit thuis, als ook in onze uitstekend verzorgde woonvoorzieningen.

Ons zorgaanbod

Groenhuysen staat voor betrokken, persoonlijke en mensgerichte ouderenzorg. We bieden u de mogelijkheid om op eigen wijze het allerbeste uit uw dag te kunnen halen. Van zorg vanuit thuis, dagbesteding, dagbehandeling en kortdurende (tijdelijke) zorg tot specialiseerde zorg in een van onze centra voor Wonen & Zorg.

Tijdelijk verblijf

Tijdelijk verblijf

Als u moet herstellen van een ziekte, revalideren na een ongeval of operatie of als uw mantelzorger even ontlast moet worden, biedt Groenhuysen kortdurende zorg.

Goede zorg dichtbij

Goede zorg is voor iedereen anders. Daarom maken we met u individuele afspraken over de zorg, afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Het uitgangspunt is altijd dat datgene wat u nog zelf kúnt doen, ook zoveel mogelijk zelf blíjft doen. Daarmee hopen we dat u zo lang mogelijk actief, zelfstandig en betrokken kan blijven.

Cliëntportaal, uw zorgdossier

Groenhuysen biedt haar cliënten en hun naasten een persoonlijk, digitaal zorgdossier. In dit zorgdossier vindt u de gemaakte afspraken, rapportages en medische gegevens. In deze beveiligde online omgeving, in MijnLable, laat u weten wat voor u belangrijk is. Door samen in uw zorgdossier te lezen en te schrijven, staan we digitaal met elkaar in verbinding.

 

In de downloads hieronder, vindt u een folder met meer informatie over uw zorgdossier in MijnLable.

Mobiliteitshulpmiddelen

Wanneer u met een WLZ-indicatie binnen een van de locaties van Groenhuysen woont dan kunt u, indien nodig, een mobiliteitshulpmiddel vergoed krijgen via het zorgkantoor. De ergotherapeut beoordeelt of een mobiliteitshulpmiddel voor u noodzakelijk is.

Rollator

Binnen Groenhuysen volgen we het landelijk rollatorbeleid. Dit betekent voor alle cliënten van Groenhuysen dat de kosten voor het huren en kopen van een (al dan niet speciale) rollator voor eigen rekening zijn. Uiteraard is de keuze aan u bij welke hulpmiddelenleverancier u een rollator koopt/huurt.

BIG registratie

Al onze specialisten ouderengeneeskunde, verpleegkundigen, fysiotherapeuten en psychologen zijn BIG geregistreerd. BIG staat voor: Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg. De Wet BIG geeft regels voor beroepen in de gezondheidszorg en beschermt cliënten. Bent u op zoek naar het BIG-nummer van een specialist binnen Groenhuysen? Deze kunt u makkelijk opzoeken via het BIG-register.

Downloads

Download hier brochures en informatie over onze zorg.

Flyer-verzekering-Groenhuysen-WA-en-inboedel.pdf

Flyer verzekering Groenhuysen WA en inboedel

GH-Overzicht-gecontracteerde-zorgverzekeraars-2024.pdf

Overzicht gecontracteerde zorgverzekeraars 2024

Clientportaal-zorgdossier-Groenhuysen.pdf

Clientportaal zorgdossier Groenhuysen

Gebruiksvoorwaarden-Clientportaal-Groenhuysen-202304.pdf

Gebruiksvoorwaarden Clientportaal Groenhuysen 202304