Lees voor
Home » Zorgaanbod » Zorg vanuit thuis

Zorg vanuit thuis

Heeft u voor een korte of langere tijd vanuit huis hulp nodig? Vaak krijgen mensen met het ouder worden, steeds meer medische problemen. Voor de meeste ouderen is zelfstandig en zolang mogelijk thuis kunnen blijven wonen, een grote wens. Groenhuysen helpt u graag zelfstandig te blijven door bij u thuis zorg te leveren.

 

Persoonsalarmering

Met persoonsalarmering is het mogelijk om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Het geeft u een veilig en vertrouwd gevoel wanneer u iets overkomt en hulp nodig heeft. Met één druk op de knop is hulp 24/7 binnen handbereik.

Thuiszorg

Groenhuysen helpt u graag zelfstandig te blijven door bij u thuis zorg te leveren. Welke zorg het beste bij u past, is uiteraard afhankelijk van uw persoonlijke situatie en bepaalt u in overleg met ons. Samen kijken we naar uw situatie en zorgvraag.

Verpleegkundig expertise & alarmeringsteam

Het verpleegkundig expertise & alarmeringsteam (VEAT)  heeft als doelstelling het borgen van hoog complexe verpleegtechnische handelingen en het ondersteunen van de cliëntenzorg. Het VEAT is 24 uur per dag, zeven per week beschikbaar.

Geriatrisch Expertise Team

Het Geriatrisch Expertise Team (GET) kijkt samen met u hoe u zo lang mogelijk in goede gezondheid, zelfstandig kunt blijven functioneren en thuis wonen. De geriatrisch verpleegkundige komt bij u op bezoek en kijkt naar uw algehele functioneren. Het geriatrisch team bekijkt uw klachten en geeft (medisch) advies.

 

Behandelingen

Groenhuysen biedt behandelingen aan cliënten vanuit thuis, in een van onze behandelpraktijken. Indien noodzakelijk, kan dit ook thuis worden aangeboden. In overleg met de geriatrisch verpleegkundige kan een behandelaar worden ingeschakeld.