Lees voor
Home » Zorgaanbod » Overdag bij ons

Overdag bij ons

Wanneer u zelfstandig woont en (tijdelijke) behandeling, extra zorg of begeleiding nodig heeft, kunt u overdag bij Groenhuysen terecht. Ook wanneer u op zoek bent naar een ontmoetingsplek met activiteiten en kennis over beginnende dementie of geheugenproblemen, biedt Groenhuysen Dagbestedingen en Steunpunten.

 

Dagbehandeling

Indien u nog zelfstandig woont, maar extra zorg en/of behandeling nodig heeft, kunt u gebruik maken van de Dagbehandelingen bij Groenhuysen. U kunt een of meerdere dagdelen per week komen. Groenhuysen heeft een Dagbehandeling voor jonge mensen met Dementie en een Dagbehandeling Parkinson.

Dagbesteding & Steunpunt

Groenhuysen heeft verschillende dagbesteding- en steunpuntlocaties. Dagbesteding is bestemd voor mensen die zelfstandig wonen, maar overdag extra zorg of behandeling nodig hebben. Het biedt structuur en een prettige invulling van de dag. Onze steunpunten zijn een fijne ontmoetingsplek, met veel activiteiten op het gebied van sport, spel en recreatie.

Kinderboerderij Minnebeek

Bij Kinderboerderij Minnebeek, in de wijk Tolberg in Roosendaal, is jong en oud welkom om kennis te maken met boerderijdieren. Bezoekers van dagbehandeling De Wiek kunnen er vrijwilligerswerk doen. Er worden kinderfeestjes gehouden, en scholen, peuterzalen en andere grote groepen zijn op afspraak welkom voor een rondleiding.