Lees voor
Home » Zorgaanbod » Overdag bij ons

Overdag bij ons

Wanneer u zelfstandig woont en (tijdelijke) behandeling, extra zorg of begeleiding nodig heeft, kunt u overdag bij Groenhuysen terecht. Ook wanneer u op zoek bent naar een ontmoetingsplek met activiteiten en kennis over beginnende dementie of geheugenproblemen, biedt Groenhuysen Dagbestedingen en Steunpunten.

 

Dagbehandeling

Indien u nog zelfstandig woont, maar extra zorg en/of behandeling nodig heeft, kunt u gebruik maken van de Dagbehandelingen bij Groenhuysen. U kunt een of meerdere dagdelen per week komen. Groenhuysen heeft een Dagbehandeling voor jonge mensen met Dementie en een Dagbehandeling Parkinson.

Dagbesteding

Dagbesteding is bestemd voor mensen die zelfstandig wonen, maar overdag extra zorg of behandeling nodig hebben. Groenhuysen biedt, in samenwerking met Zorgeloos Leven, op verschillende locaties dagbesteding aan. Deze worden bezocht door zowel bewoners van onze centra voor Wonen & Zorg, als mensen daarbuiten. De meeste dagbestedingen hebben tevens een inloop- en steunpunt.

Steunpunten

Een steunpunt is een fijne ontmoetingsplek, met veel activiteiten op het gebied van sport, spel en recreatie. Daarnaast is bij sommige steunpunten een eetpunt aanwezig, waar u een maaltijd kunt nuttigen. Want gezamenlijk eten is gezelliger dan alleen. Ook kunt u bij het steunpunt terecht met allerlei vragen over zorg en welzijn. Ons team staat u graag te woord. Wilt u even binnenlopen om een praatje te maken? U bent van harte welkom! De koffie staat klaar. Groenhuysen biedt, in samenwerking met Zorgeloos Leven, op verschillende locaties steunpunten aan.

Kinderboerderij Minnebeek

Bij Kinderboerderij Minnebeek, in de wijk Tolberg in Roosendaal, is jong en oud welkom om kennis te maken met boerderijdieren. Bezoekers van dagbehandeling De Wiek kunnen er vrijwilligerswerk doen. Er worden kinderfeestjes gehouden, en scholen, peuterzalen en andere grote groepen zijn op afspraak welkom voor een rondleiding.