Lees voor
1 oktober 2021

Inzicht in vitaliteit met de vitaliteitscheck

" alt=""/>

Ouder worden én fit blijven. Dat staat bij veel mensen op het verlanglijstje. Regelmatig bewegen, op een tempo en zwaarte die bij u passen, levert daar een positieve bijdrage aan.

Om inzicht te krijgen welke bewegingen en voeding uw spierkracht en balans verbeteren en behouden, ontwikkelden onze fysiotherapeuten, bewegingsagogen en diëtisten een vitaliteitscheck. Deze test is gratis en vrijblijvend.

De vitaliteitscheck is bedoeld voor iedereen die 65 jaar of ouder is en minimaal 15 meter zelfstandig kan lopen. Eventueel met behulp van een stok of rollator. De fysiotherapeuten, bewegingsagogen en diëtisten nemen deze basistest bij u af. Na de test krijgt u een persoonlijk advies en weet u beter hoe u uw vitaliteit kunt verbeteren.

U bent tussen 13:30 en 15:30 uur van harte welkom op:

  • Donderdag 14 oktober, Behandelpraktijk De Bloemschevaert, Covellijndijk 116a in Roosendaal.
  • Vrijdag 12 november, Behandelpraktijk De Eglantier, Eglantier 1 in Roosendaal.

Aanmelden is niet nodig.

15 september 2023

Unieke samenwerking met Alwel, Thuisvester en Woonkwartier

Groenhuysen heeft samen met de drie woningcorporaties Alwel, Thuisvester en Woonkwartier, een gezamenlijk doel: het aanbieden van passende en betaalbare huisvesting in de gemeenten Roosendaal, Rucphen en Halderberge. Vandaag ondertekenden de bestuurders de samenwerkingsovereenkomst.

27 augustus 2023

Samen?!

Ze is er net komen wonen en ze moet nog wennen. In de middag is ze nog op zoek naar haar man en vraagt ze meerdere malen wanneer ze naar huis kan.