Lees voor
Home » Rollator

Rollator

Binnen Groenhuysen volgen we het landelijk rollatorbeleid. Dit betekent voor alle klanten van Groenhuysen dat de kosten voor het huren en kopen van een (al dan niet speciale) rollator voor eigen rekening zijn. Dit geldt ook voor de kosten voor onderhoud of reparatie van uw rollator.

Vergoeding zorgverzekeraar

U kunt bij uw zorgverzekeraar informeren naar de door hen gecontracteerde hulpmiddelenleveranciers en mogelijke vergoeding. Mogelijk komt u op deze manier in aanmerking voor een korting. Uiteraard is de keuze aan u bij welke hulpmiddelenleverancier u een rollator koopt/huurt. Wel adviseren wij u een rollator te kopen of te huren bij een hulpmiddelenleverancier die ook onderhoud van de rollator aanbiedt.

Leveranciers

Enkele leveranciers waar u terecht kunt:*

 

Timmers Medicare
Bij Timmers Medicare kunt u een rollator kopen of huren. Ook biedt Timmers Medicare de mogelijkheid tot het aanschaffen van een tweedehands rollator. Op vertoon van uw Groenhuysenpas krijgt u 10% korting op de aanschaf van een rollator**. Daarnaast kunt u hier ook terecht voor onderhoud en reparatie van uw rollator.

 

Website: https://timmersmedicare.nl/
Telefoonnummer: 0165 – 560609
Adres winkel: Kade 51, 4703 GC Roosendaal

 

** Dit geldt niet voor de tweedehands rollators.

 

Doove
Bij Doove kunt u een rollator kopen of huren. Indien u er een rollator koopt/huurt dan kunt u er ook terecht voor onderhoud of reparatie van uw rollator. Let op: u kunt alleen een rollator bij Doove kopen of huren als er vooraf een (eenmalige) incassomachtiging is afgegeven. Doove heeft hiervoor een digitaal formulier dat zij naar u toe kunnen sturen.

 

Website: https://www.doove.nl/
Bestelformulier voor het aanschaffen/huren van rollators: https://fd8.formdesk.com/doovecaregroep/Bestelformulier_rollatoren

 

Telefoonnummers:
Aanschaf van een rollator: 0182 – 624999
Huur van een rollator: 0182 – 624930
Service, reparatie en onderhoud van uw rollator: 0182 – 624 990

 

Vegro 
Bij Vegro kunt u een rollator kopen of huren. Indien u hier een rollator koopt/huurt dan kunt u daar ook terecht voor onderhoud of reparatie van uw rollator.

 

Website: www.vegro.nl
Telefoonnummer: 0900 – 288 77 66
Een overzicht met winkels van Vegro vindt u op: https://www.vegro.nl/onze-winkels.

 

Medipoint
Bij Medipoint kunt u een rollator kopen of huren. U kunt er niet terecht voor onderhoud of reparatie van uw rollator.

 

Website: www.medipoint.nl
Telefoonnummer: 088 – 102 01 00
Een overzicht met winkels van Medipoint vindt u op: https://www.medipoint.nl/winkels.

 

*Deze lijst met hulpmiddelenleveranciers is niet limitatief.