Lees voor

Behandelingen

Groenhuysen biedt behandelingen en beweegtherapie aan cliënten vanuit thuis, in een van onze behandelpraktijken. Indien noodzakelijk, kan de behandeling ook thuis worden aangeboden. Dankzij gerichte behandelingen, kunt u langer zelfstandig thuis blijven wonen.

Wat we voor u doen

Groenhuysen biedt diverse behandelingen. Onze behandelaren zetten zich dagelijks in voor het beter functioneren van cliënten. Onze behandelaren zijn gespecialiseerd in de gezondheidsproblematiek van met name ouderen en werken daarbij nauw samen met een aantal huisartspraktijken in Roosendaal en omgeving.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Er worden diverse behandelingen geboden om u te helpen uw vitaliteit te verbeteren en zo goed mogelijk zelfstandig te blijven functioneren. Dit gebeurt in goed overleg met uw huisarts of een specialist ouderengeneeskunde. Denk hierbij aan fysiotherapie, logopedie, ergotherapie, dieet- en voedingsadvies en beweegtherapie.

Beweeg je fit!

Speciaal voor 55+ biedt Groenhuysen verschillende bewegingsactiviteiten, genaamd ‘Beweeg je fit!’ Deze activiteiten zijn gericht op functionele kracht, mobiliteit, coördinatie en balans. De lessen worden geboden op vaste tijdstippen op locaties van Groenhuysen, in kleine groepjes. Denk bijvoorbeeld aan Bewegen op muziek, Boksen, Dans en Parkinson en Silverfitness.