Groenhuysenpas

Op vertoon van uw Groenhuysenpas ontvangt u korting op producten en diensten van Groenhuysen. Zo krijgt u in diverse restaurants van de woonvoorzieningen (met uitzondering van Wmo steunpunten en Wmo dagbesteding) koffie en thee gratis en kunt u genieten van smakelijke maaltijden waar u maar liefst 15% korting op ontvangt. Daarnaast kunt u profiteren van aantrekkelijke kortingen u aangeboden door ruim 70 verschillende organisaties in Roosendaal en omgeving. 


Er zit ook een onzichtbare chip in de pas verwerkt, waarmee het mogelijk wordt om producten in de winkeltjes en restaurants van Groenhuysen te betalen. De betaalpas is op te waarderen via een speciaal webportaal of bij de kassa’s van de locaties. In het webportaal kunt u zien wat er is gekocht met de pas en voor welk bedrag. 


Bij verlies is de pas met één telefoontje naar Groenhuysen te blokkeren. Het saldo wat op de pas staat gaat niet verloren bij diefstal of verlies. Voor een bedrag van € 5,09 kunt u een nieuwe Groenhuysenpas aanvragen en het saldo wordt dan direct van de oude pas naar de nieuwe pas omgezet. De nieuwe Groenhuysenpas is alleen te gebruiken bij locaties van Groenhuysen en is vijf jaar geldig.  


Ook iets voor u?
Iedereen kan lid worden van de Groenhuysenpas. Voor slechts € 24,40 per kalenderjaar per persoon kunt u profiteren van de vele voordelen. Met ons aanbod is er voor elk wat wils! Bekijk voor meer informatie onderstaande voordeelgids. 


Indien u gedurende het jaar lid wordt van de Groenhuysenpas geldt er een ander tarief. Wij werken hierbij met staffelkortingen per kwartaal.


Bent u al cliënt van Groenhuysen en heeft u een verblijfsindicatie? Dan krijgt u de Groenhuysenpas gratis, omdat het onderdeel uitmaakt van uw zorgzwaartepakket. Ook medewerkers en vrijwilligers ontvangen deze pas bij aanvang van hun dienstverband. 


Kijk in de voordeelgids en ontdek de vele voordelen die de Groenhuysenpas u te bieden heeft. Deze gids wordt één keer per jaar uitgegeven en is gedurende het hele jaar geldig.


Op vertoon van de Groenhuysenpas kunt u gebruikmaken van het aanbod uit zowel de gids als het Groenhuysen Blad.


Interesse in deze dienst?

Neem dan contact met ons op!

088 - 55 730 00

interneservice@groenhuysen.nl