Centrum voor Wonen & Zorg De Zellebergen

Bourgondisch leven met topzorg

Centrum voor Wonen & Zorg De Zellebergen is gesitueerd aan de rand van het centrum van het gezellige Oudenbosch met het haventje en natuurlijk de beroemde Basiliek van de H.H. Agatha en Barbara - een replica van de Sint Pieter in Rome. 

De Zellebergen staat voor sfeervol wonen, met complete zorg, veel gastvrijheid en ontspanning. Ook als uw partner geen zorg nodig heeft, kunt u samen naar De Zellebergen verhuizen. Op die manier blijft u zelfstandig wonen zoals u dat altijd deed, met het verschil dat goede zorg altijd voorhanden is. Medewerkers en vrijwilligers zijn erop gericht de bewoners elke dag opnieuw een fijne dag te bezorgen.

 

De Zellebergen heeft 93 appartementen en 24 penthouses, elk 100 tot 120 m² groot, gesitueerd in zes woontorens. Elk appartement heeft een ruime entree die toegang geeft tot de woonkamer, gastentoilet, berging en hobbyruimte. De woonkamer beschikt over een open keuken. Daarnaast heeft het appartement een grote slaapkamer en een badkamer met douche en toilet. De penthouses beschikken over een extra slaapkamer en een ligbad in de badkamer. 

Waar u ook voor kiest: er is rekening gehouden met ruimte, veiligheid en comfort zodat u ook met een eventuele beperking prima uit de voeten kan. De 117 ruime en comfortabele appartementen zijn bedoeld voor mensen met een lichte zorgvraag


U kunt kiezen uit een breed aanbod van activiteiten. Deze activiteiten hebben een sterk sociaal karakter, essentieel om uzelf prettig te voelen in uw omgeving. Bewoners onderling, maar ook bewoners en medewerkers leren elkaar zo beter kennen. Ook even op uw gemak een lekker kopje koffie drinken om de dag door te nemen kan op De Zellebergen.
Verder heeft De Zellebergen in de grote achtertuin een geluidsboog met seniorenspellen, een visvijver met karper, een groot schaakspel en een wedstrijd jeu de boules baan.   


U bent uiteraard niet verplicht om aan alle activiteiten mee te doen. Soms is de privacy van uw eigen appartement net zo prettig.


In het Grand Café geniet u met uitzicht op de tuin en de schitterende waterpartij van een kopje koffie, een smakelijke maaltijd of heerlijke hapjes. Een ideale ontmoetingsplek waar u bovendien kunt bijpraten, biljarten of koersballen met medebewoners of bezoekers uit de buurt. Zelfs voor een boodschap hoeft u er niet op uit, want De Zellebergen beschikt over een winkelhoek. Ook een schoonheidssalon, kapsalon, bibliotheek met internethoek en diverse ontspanningsmogelijkheden zijn op de locatie aanwezig. Daarnaast ligt De Zellebergen op loopafstand van de haven en het winkelcentrum van Oudenbosch.


Eens per twee jaar houdt Groenhuysen een cliëntwaarderingsonderzoek. Een onafhankelijk onderzoeksbureau onderzoekt hoe cliënten onze dienstverlening ervaren. Aan de hand hiervan weten wij wat onze sterke punten en verbeterpunten zijn. Hierdoor blijven we werken aan de kwaliteit van onze zorg- en dienstverlening.

Image.Data

De Zellebergen

De Zellebergen 1

4731 NZ Oudenbosch

088 - 55 748 50