Lees voor
Home » Locaties » Blankershof
Centrum voor Wonen & Zorg

Blankershof

Aan de rand van het dorp Oud Gastel ligt het moderne centrum voor Wonen & Zorg Blankershof. De 57 appartementen zijn verdeeld over drie gebouwen. Ze zijn met elkaar verbonden door het in een nostalgisch ingerichte Grand Café, dat daardoor het kloppend hart van de locatie is.

Blankershof
Aantal appartementen 57 appartementen
Ligging Nabij sportvelden, zwembad en basisschool
Bereikbaarheid 5 minuten lopen vanaf de bushalte
Ruimtes en faciliteiten o.a. kapsalon, tuin, fitnessruimte
Horeca Grand café
Soort appartementen Eenpersoons appartementen
Standaard inrichting Vloer, vitrage, overgordijnen, douchestoel en toiletbeugels
Multimedia Wifi, telefoon- en TV aansluiting
Rolstoelvriendelijk Ja
Huisdieren Toegestaan in overleg

Type appartementen

De 57 appartementen voor het zelfstandig wonen hebben een woonoppervlakte van 110 m². Er is een riante woonkamer met open keuken en de badkamer grenst aan één van de twee slaapkamers. Bovendien heeft elke woning een groot balkon. De appartementen van het groepswonen zijn ruim 40 m² met een badkamer. De bewoners delen een gezamenlijke huiskamer en terras.

 

Voorzieningen
Genieten kan in Blankershof volop, bijvoorbeeld op één van de twee buitenterrassen in de gemeenschappelijke tuin. En als u even op uw gemak een kopje koffie wilt drinken of gewoon buiten uw appartement met iemand wilt spreken, moet u beslist een bezoek brengen aan het prachtige Grand Café. In een nostalgische Anton Piecksfeer ontmoet u andere bewoners en omwonenden en u kunt er lunchen, dineren of een borreltje bestellen. Maar u kunt er ook op uit. Binnen enkele minuten bent u in het centrum van Oud Gastel. De kerk, winkels en dorpskern zijn dan ook op loopafstand. Verder beschikt Blankershof over een kapsalon, bibliotheek, fitnessruimte, diverse activiteitenruimten, stilteruimte, filmzaal, bloedprikservice en een (winkel)kast met een aantal producten.

 

Activiteiten
Speelt u graag een spelletje koersbal of biljart? U kunt kiezen uit een breed aanbod van (huiselijke) activiteiten. Zo kunt u de andere bewoners beter leren kennen en voelt u zich sneller thuis. De activiteiten hebben een sterk sociaal karakter. U hoeft natuurlijk niet aan alle activiteiten mee te doen.

Bewoners over Blankershof

Blankershof
'Liefdevolle zorg en aandacht van de medewerkers in de zorg en welzijn, kapper en natuurlijk ook vrijwilligers. Jullie maken het verschil. Een mooi en warm huis om te verblijven.'

Locatie in beeld

Video impressie

Maak een virtuele rondleiding door deze locatie met onderstaande video’s.

Wil jij ook aan de slag bij Groenhuysen?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct naar jouw droombaan op één van onze locaties!

Cliëntenraad Blankershof

Het is belangrijk dat cliënten en bewoners kunnen meepraten en meedenken over zaken die van invloed zijn op hun dagelijks leven. Om die reden heeft elke locatie van Groenhuysen een cliëntenraad. Als cliëntenraad van Blankershof willen wij onze achterban graag op de hoogte brengen van onderwerpen die voor de bewoners van Blankershof van belang zijn.

Parkeren (fiets/auto)

Fietsenstalling
Blankershof is goed per fiets bereikbaar. Medewerkers en bezoekers kunnen de fiets bij de ingang parkeren in de daarvoor bestemde fietsenrekken.

 

Parkeren auto
Blankershof heeft een groot algemeen parkeerterrein aan de voorzijde van het pand. Hier kunt u gratis parkeren. Dit parkeerterrein is niet in eigendom van de locatie en is voor algemeen gebruik.

Contact met Blankershof

Onze locatie staat u graag telefonisch te woord.

Zorgkaart Nederland Score 8.4
Centrum voor Wonen & Zorg Blankershof
Dragon 2
4751 KK Oud Gastel
088 - 55 745 35

Ligging

Centrum voor Wonen & Zorg Blankershof is gelegen aan Dragon 2 in Oud Gastel. Wilt u bekijken hoe u met het openbaar vervoer bij Blankershof komt? Kijk dan op 9292.nl voor de actuele reisinformatie.