Lees voor
Home » Locaties » De Blomhof
Centrum voor Wonen & Zorg

De Blomhof

Midden in het centrum van het gezellige oude dorp Standdaarbuiten ligt centrum voor Wonen & Zorg De Blomhof. Met 26 appartementen verdeeld over twee verdiepingen is het een kleine locatie, fraai gelegen aan een park met schitterende waterpartij.

De Blomhof
Aantal appartementen 26 appartementen, 18 aanleunwoningen
Ligging In een groene omgeving, vlakbij supermarkt
Bereikbaarheid 5 minuten lopen vanaf de bushalte
Ruimtes en faciliteiten o.a. tuin, fitnessruimte
Horeca Restaurant
Soort appartementen Eenkamerappartementen
Standaard inrichting Vloer, gordijnen, douchestoel
Multimedia Wifi, telefoon- en TV aansluiting
Rolstoelvriendelijk Ja
Huisdieren Toegestaan in overleg

Type appartementen

In De Blomhof woont u zelfstandig en ontvangt de volgens indicatie benodigde zorg. In het zorgleefplan wordt afgesproken hoe en wanneer de medewerkers van De Blomhof deze zorg leveren. Hierbij is het uitgangspunt dat wat u zelf kunt, ook zoveel mogelijk zelf doet. Zo proberen we u zo lang mogelijk actief en betrokken te houden.  Het contact tussen de bewoners en de medewerkers is heel vertrouwd en persoonlijk. Vanwege de gemoedelijke sfeer zult u zich hier snel thuis voelen.

 

Aanvullende zorg
Op basis van een indicatie kunt u gebruikmaken van aanvullende zorg. Dit is zorg die naast de basiszorg wordt geven. Dit stelt u in staat langer in De Blomhof en dus in uw vertrouwde omgeving te kunnen blijven wonen.

 

Aan De Blomhof zitten seniorenwoningen van woningstichting Woonkwartier vast. Daar waar behoefte is, wordt extramurale zorg aan de bewoners verleend door medewerkers van De Blomhof. De seniorenflats zijn gelegen aan Suikerhoek en Vijverhof.

Bewoners over De Blomhof

De Blomhof
'Dit kleinschalige complex biedt zorg met niet alleen 'handen aan het bed', maar zeker ook het hart van de zorgverleners.'

Locatie in beeld

Video impressie

Maak een virtuele rondleiding door deze locatie met onderstaande video’s.

Wil jij ook aan de slag bij Groenhuysen?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct naar jouw droombaan op één van onze locaties!

Cliëntenraad De Blomhof

Het is belangrijk dat cliënten en bewoners kunnen meepraten en meedenken over zaken die van invloed zijn op hun dagelijks leven. Om die reden heeft elke locatie van Groenhuysen een cliëntenraad. Als cliëntenraad van De Blomhof willen wij onze achterban graag op de hoogte brengen van onderwerpen die voor de bewoners van De Blomhof van belang zijn.

Parkeren (fiets/auto)

Fietsenstalling
De Blomhof is goed per fiets bereikbaar. Medewerkers en bezoekers kunnen de fiets bij de ingang parkeren in de daarvoor bestemde fietsenrekken.

 

Parkeren auto
De Blomhof heeft aan de voorzijde van het pand parkeerplekken gelegen. Deze zijn niet in eigendom van de locatie en zijn voor algemeen gebruik. Hier kunt u gratis parkeren.

Contact met De Blomhof

Onze locatie staat u graag telefonisch te woord.

Zorgkaart Nederland Score 8.5
Centrum voor Wonen & Zorg De Blomhof
Sint Janstraat 2
4758 BH Standdaarbuiten
088 - 55 745 00

Ligging

Centrum voor Wonen & Zorg De Blomhof is gelegen aan Sint Janstraat 2 in Standdaarbuiten. Wilt u bekijken hoe u met het openbaar vervoer bij De Blomhof komt? Kijk dan op 9292.nl voor de actuele reisinformatie.