Lees voor
Home » Locaties » De Blomhof
Centrum voor Wonen & Zorg

De Blomhof

Midden in het centrum van het gezellige oude dorp Standdaarbuiten ligt centrum voor Wonen & Zorg De Blomhof. Met 26 appartementen verdeeld over twee verdiepingen is het een kleine locatie, fraai gelegen aan een park met schitterende waterpartij.

De Blomhof
Aantal appartementen 26 appartementen
Ligging In een groene omgeving, vlakbij supermarkt
Bereikbaarheid 5 minuten lopen vanaf de bushalte
Ruimtes en faciliteiten Eigen gezamenlijk terras aan de voorzijde van het gebouw
Horeca Restaurant
Soort appartementen Eenkamerappartementen
Standaard inrichting Vloer, gordijnen, douchestoel
Multimedia Wifi, telefoon- en TV aansluiting
Huisdieren Nee

Type appartementen

In De Blomhof woont u zelfstandig en ontvangt de volgens indicatie benodigde zorg. In het zorgleefplan wordt afgesproken hoe en wanneer de medewerkers van De Blomhof deze zorg leveren. Hierbij is het uitgangspunt dat wat u zelf kunt, ook zoveel mogelijk zelf doet. Zo proberen we u zo lang mogelijk actief en betrokken te houden.  Het contact tussen de bewoners en de medewerkers is heel vertrouwd en persoonlijk. Vanwege de gemoedelijke sfeer zult u zich hier snel thuis voelen.

 

Aanvullende zorg
Op basis van een indicatie kunt u gebruikmaken van aanvullende zorg. Dit is zorg die naast de basiszorg wordt gegeven. Dit stelt u in staat langer op De Blomhof en dus in uw vertrouwde omgeving te blijven wonen. De Blomhof beschikt over een huiskamer. De huiskamer is 7 dagen per week van 08:00 tot 20:00 uur geopend. Cliënten die extra ondersteuning in hun dagstructuur en/of nabijheid nodig hebben, kunnen hierbij aansluitem. Ook worden er in het restaurant welzijnsactiviteiten georganiseerd.

Bewoners over De Blomhof

De Blomhof
'Dit kleinschalige complex biedt zorg met niet alleen 'handen aan het bed', maar zeker ook het hart van de zorgverleners.'

Locatie in beeld

Video impressie

Maak een virtuele rondleiding door deze locatie met onderstaande video’s.

Wil jij ook aan de slag bij Groenhuysen?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct naar jouw droombaan op één van onze locaties!

Parkeren (fiets/auto)

Fietsenstalling
De Blomhof is goed per fiets bereikbaar. Medewerkers en bezoekers kunnen de fiets bij de ingang parkeren in de daarvoor bestemde fietsenrekken.

 

Parkeren auto
De Blomhof heeft aan de voorzijde van het pand parkeerplekken gelegen. Deze zijn niet in eigendom van de locatie en zijn voor algemeen gebruik. Hier kunt u gratis parkeren.

Contact met De Blomhof

Onze locatie staat u graag telefonisch te woord.

Zorgkaart Nederland Score 8.5
Centrum voor Wonen & Zorg De Blomhof
Sint Janstraat 2
4758 BH Standdaarbuiten
088 - 55 745 00

Ligging

Centrum voor Wonen & Zorg De Blomhof is gelegen aan Sint Janstraat 2 in Standdaarbuiten. Wilt u bekijken hoe u met het openbaar vervoer bij De Blomhof komt? Kijk dan op 9292.nl voor de actuele reisinformatie.