Lees voor
Home » Locaties » De Wiek
Dagbehandeling

De Wiek

Dagbehandeling De Wiek biedt specialistische ondersteuning voor mensen met dementie op jonge leeftijd. Op De Wiek heeft u de mogelijkheid om één of meerdere dagen per week deel te nemen aan een leuk en uitdagend dagprogramma begeleid door een team van betrokken medewerkers.

De Wiek
Ligging Wijk Tolberg Roosendaal
Bereikbaarheid Nabij bushalte, eigen parkeergelegenheid
Ruimtes en faciliteiten Silverfitness, Ut Klushuis, Tuin, Activiteitenruimte
Multimedia Wifi, Digiboard, Braintrainers
Rolstoelvriendelijk Ja
Keurmerk Keurmerk JD Pespekt

Jonge mensen met dementie

In De Wiek ligt de nadruk op behoud van eigen regie van de cliënt en de individuele begeleiding van cliënt en klantsysteem door de trajectcoach/gespecialiseerd casemanager dementie op jonge leeftijd, met als doel zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen.

 

Op de Wiek ontmoet u mensen die ook te maken hebben met veranderingen in hun leven ten gevolge van dementie op jonge leeftijd. U kunt bij ons de hele dag bezig zijn, want er is altijd wel iets te doen! Zo kunt u bijvoorbeeld deelnemen aan sport- en bewegingsactiviteiten, zoals Silverfitness, wandelen en voetballen. Ook activiteiten als muziektherapie, een gespreksgroep, cognitieve activiteiten, werken met het digibord, zwemmen, huishoudelijk activiteiten, tuinactiviteiten en klussen behoren tot de mogelijkheden. Heeft u zelf een leuk idee voor een activiteit, dan staan we daar uiteraard altijd voor open.

Locatie in beeld

Video impressie

Maak een virtuele rondleiding door deze locatie met onderstaande video’s.

PREZO keurmerk dementie op jonge leeftijd

In 2024 heeft De Wiek het PREZO keurmerk dementie op jonge leeftijd ontvangen. Het PREZO keurmerk is ontwikkeld in opdracht van het Kenniscentrum Dementie op Jonge Leeftijd. Groenhuysen is binnen de regio hét expertisecentrum voor mensen met dementie op jonge leeftijd, en neemt actief deel aan het Kenniscentrum Dementie op Jonge Leeftijd en de ketenzorg. Het behalen van het keurmerk is een mooie bevestiging dat Groenhuysen zich op een goede manier inzet voor het leveren van kwalitatieve zorg en het welzijn van cliënten.

Wil jij ook aan de slag bij Groenhuysen?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct naar jouw droombaan op één van onze locaties!

Deelname aan De Wiek

Dagbehandeling De Wiek is gevestigd in de wijk Tolberg in Roosendaal, naast kinderboerderij Minnebeek, en ligt op een mooie groene locatie, grenzend aan de Molenbeek, een prachtig natuurgebied. Hoewel de dagbehandeling in Roosendaal gevestigd is, is deelname mogelijk voor mensen uit de gehele regio.

 

Meer informatie? Neem contact op met één van onze trajectcoaches/gespecialiseerd casemanagers dementie op jonge leeftijd.

 

Contact met De Wiek

Onze locatie staat u graag telefonisch te woord.

Zorgkaart Nederland Score
Dagbehandeling De Wiek
Ambrozijnberg 202a
4707 MR Roosendaal
088 - 55 745 90

Ligging

Dagbehandeling De Wiek is gelegen aan Ambrozijnberg 202a in Roosendaal. Wilt u bekijken hoe u met het openbaar vervoer bij De Wiek komt? Kijk dan op 9292.nl voor de actuele reisinformatie.