Lees voor
Home » Locaties » Heidestede
Centrum voor Wonen & Zorg

Heidestede

Centrum voor Wonen & Zorg Heidestede biedt zorg en welzijn in kleine woongroepen aan 94 bewoners met geheugenproblematiek en/of lichamelijke aandoeningen met een passende verpleeghuisindicatie. Bij groepswonen wordt zorg met behandeling aangeboden op eenkamerappartementen, inclusief huiskamerzorg. Daarnaast beschikt Heidestede over 20 mooie en ruime zorgappartementen voor mensen met een zorgindicatie.

Heidestede
Aantal appartementen 123
Ligging Dichtbij het park
Bereikbaarheid Bushalte binnen 500 meter
Ruimtes en faciliteiten Tuin, kapsalon, stilteruimte, fitnessruimte, diverse activiteiten
Horeca Restaurant en Grand Café
Soort appartementen Eenkamerappartementen
Standaard inrichting Vloer, gordijnen, hoog/laagbed
Multimedia WiFi, telefoon- en tv aansluiting
Rolstoelvriendelijk Ja
Huisdieren Ja, in overleg

Type appartementen

Als bewoner van één van de kleinschalige woongroepen beschikt u over een eenkamerappartement. De appartementen delen een grote, gezellige, gezamenlijke huiskamer. De 20 zorgappartementen zijn ruime en moderne appartementen. Met een woonoppervlakte van 80 tot 100 m² bieden deze appartementen veel wooncomfort en privacy. De appartementen zijn allemaal voorzien van een grote woon-/leefkamer met open keuken, een ruime slaapkamer, de meeste een aparte hobby- of logeerkamer, een ruime berging, badkamer met toilet en een apart toilet in de ruime hal. De appartementen beschikken over een balkon.


Voorzieningen
Op Heidestede heeft u alle faciliteiten bij de hand. Het restaurant en het grand café vormen het bruisend hart waar iedereen van harte welkom is. In het grand café ontmoeten mensen elkaar onder het genot van een drankje. In het restaurant kunt u genieten van een heerlijke maaltijd en in deze ruimte is volop ruimte voor andere activiteiten. In het gebouw is ook een Silverfitness aanwezig. Hier kunt u onder deskundige begeleiding werken aan uw conditie. Daarnaast heeft Heidestede een biljart en een snoezelbadkamer, en is enkele dagen per week de kapsalon geopend. Naast Heidestede ligt de gezellige gemeenschapstuin. Een tuin waar jong en oud elkaar ontmoeten en samen genieten van de bloemen, planten en dieren. Aan de voorkant van het gebouw zijn twee jeu de boules banen, waar bijna dagelijks door de plaatselijke vereniging een balletje gegooid wordt. U kunt hier zo aansluiten.


Activiteiten
In de woongroepen kunt u gebruikmaken van de gezellig ingerichte woonruimtes waar u met elkaar het nieuws van de dag doorneemt, televisie kijkt en de maaltijd nuttigt. Met activiteiten wordt voor afwisseling in het dagritme gezorgd. Dit kunnen alledaagse handelingen zijn, zoals samen koken. Maar ook uw hobby’s en interesses zijn bij de activiteiten richtinggevend.
Er worden uitstapjes georganiseerd en u kunt eropuit met de duo-fiets. Er is echter ook ruimte voor privacy. U kunt zich altijd in uw eigen kamer terugtrekken. Daarnaast is er een gevarieerd activiteitenprogramma met voor elk wat wils. Er is een grote groep vrijwilligers die deze activiteiten ondersteunt en desgewenst behoren individuele activiteiten ook tot de mogelijkheden.

Bewoners over Heidestede

Heidestede
'Fantastische zorgmedewerkers op afdeling Sering. Ze hebben ons oma/moeder altijd met veel respect behandeld en verzorgd. Had niet beter gekund.'

Locatie in beeld

Video impressie

Maak een virtuele rondleiding door deze locatie met onderstaande video’s.

Wil jij ook aan de slag bij Groenhuysen?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct naar jouw droombaan op één van onze locaties!

Cliëntenraad Heidestede

Het is belangrijk dat cliënten kunnen meepraten en meedenken over zaken die van invloed zijn op hun dagelijks leven. Om die reden heeft elke locatie van Groenhuysen een cliëntenraad. Als cliëntenraad van Heidestede brengen wij onze achterban graag op de hoogte van onderwerpen die voor de bewoners van deze locatie van belang zijn. Wilt u met de cliëntenraad in contact komen? Mail dan naar c.braat@groenhuysen.nl.

 

Samenstelling cliëntenraad
Mevrouw C. Konings (voorzitter)
Mevrouw R. Verwijmeren
Mevrouw E. Herijgens
Mevrouw G. Mathijssen
Mevrouw J. Timmermans
Mevrouw A. Hellemons

Parkeren (fiets/auto)

Fietsenstalling
Heidestede is goed per fiets bereikbaar. Medewerkers kunnen hun fiets parkeren in de afgesloten fietsenstalling van de locatie. Bezoekers kunnen de fiets bij de achteringang parkeren in de daarvoor bestemde fietsenrekken.

 

Parkeren auto
Heidestede heeft aan de voorzijde en achterzijde van het pand parkeerplekken gelegen. Deze zijn niet in eigendom van de locatie en zijn voor algemeen gebruik. Hier kunt u gratis parkeren.

Contact met Heidestede

Onze locatie staat u graag telefonisch te woord.

Zorgkaart Nederland Score
Centrum voor Wonen & Zorg Heidestede
Dorpsstraat 123
4711 EH Sint Willebrord
088 - 55 749 00

Ligging

Centrum voor Wonen & Zorg Heidestede is gelegen aan Dorpsstraat 123 in Sint Willebrord. Wilt u bekijken hoe u met het openbaar vervoer bij Heidestede komt? Kijk dan op 9292.nl voor de actuele reisinformatie.