Lees voor
Home » Locaties » Leonardushof
Centrum voor Wonen & Zorg

Leonardushof

In het pittoreske Wouw staat Centrum voor Wonen & Zorg Leonardushof. De locatie, gebouwd in 2021, heeft drie woonlagen met 48 appartementen. Binnen Leonardushof behouden bewoners zoveel mogelijk de eigen regie en kunnen zij rekenen op een passend zorg- en welzijnsaanbod.

Leonardushof
Aantal appartementen 48 appartementen
Ligging In het pittoreske Wouw
Bereikbaarheid Tegenover bushalte
Ruimtes en faciliteiten o.a. tuin, kapsalon, snoezelruimte
Horeca Restaurant
Soort appartementen Eenkamerappartementen
Standaard inrichting Vloer, gordijnen, hoog laag bed
Multimedia Wifi, telefoon- en TV aansluiting
Rolstoelvriendelijk Ja
Keurmerk Milieuthermometer Zorg - Brons
Huisdieren Nee

Type appartementen

Binnen Leonardushof vinden ouderen met een psychogeriatrische aandoening, zoals dementie, een geschikte woonlocatie. De appartementen zijn tussen de 45 en 50 m² groot en hebben een eigen slaapkamer en sanitair. Op de benedenverdieping bevinden zich het gezellige restaurant, de snoezelruimte en de kapsalon. De bouw en domotica zijn zodanig ingericht dat de locatie geschikt kan worden gemaakt voor alle zorgvormen die Groenhuysen biedt. De domotica zorgt er ook voor dat bewoners zich zo vrij mogelijk kunnen bewegen. Voor het pand ligt een organisch vormgegeven tuin met slingerende paden, bloeiende planten en jeu de boulesbanen. In de oorspronkelijke kapel kan men terecht voor een moment van bezinning of rust.

Bewoners over Leonardushof

Leonardushof
'Er wordt echt gekeken naar wat jij als persoon nodig hebt qua verzorging, ondersteuning en activiteiten.'

Locatie in beeld

Video impressie

Maak een virtuele rondleiding door deze locatie met onderstaande video’s.

Duurzaamheid

Milieuthermometer Zorg – Brons
Op 1 december 2022 heeft Leonardushof het certificaat Milieuthermometer Zorg – Brons behaald. Met de Milieuthermometer Zorg maakt een organisatie haar aandacht voor een duurzame bedrijfsvoering zichtbaar. Dit zorgspecifieke milieumanagementsysteem omvat de onderwerpen binnen het thema “Planet” van het People-Planet-Profit gedachtegoed van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Het bronzen niveau betreft het nemen van extra maatregelen die zich meestal snel terugverdienen. Zo vormt het de basis van een praktisch milieuzorgsysteem.

Wil jij ook aan de slag bij Groenhuysen?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct naar jouw droombaan op één van onze locaties!

Cliëntenraad Leonardushof

Het is belangrijk dat cliënten en bewoners kunnen meepraten en meedenken over zaken die van invloed zijn op hun dagelijks leven. Om die reden heeft elke locatie van Groenhuysen een cliëntenraad. Als cliëntenraad van Leonardushof willen wij onze achterban graag op de hoogte brengen van onderwerpen die voor de bewoners van Leonardushof van belang zijn. Wilt u met de cliëntenraad contact opnemen? Dat kan via: plantage@home.nl en mvinke@home.nl, 06 – 11303735 of 06 – 11303737.

Samenstelling cliëntenraad:
Adriënne Hermans
Diny Matthijssen
Jenny de Weert
Louis Krook (secretaris)
Marleen Vinke (voorzitter)

Parkeren (fiets/auto)

Fietsenstalling
Leonardushof is goed per fiets bereikbaar. Medewerkers kunnen hun fiets parkeren in de afgesloten fietsenstalling van de locatie. Bezoekers kunnen de fiets bij de ingang parkeren aan de zijkant van de jeu de boules baan.

 

Parkeren auto
Leonardushof heeft aan de voorzijde van het pand parkeerplekken gelegen. Deze zijn niet in eigendom van de locatie en zijn voor algemeen gebruik. Hier kunt u gratis parkeren.

Contact met Leonardushof

Onze locatie staat u graag telefonisch te woord.

Zorgkaart Nederland Score
Centrum voor Wonen & Zorg Leonardushof
Schoolstraat 8
4724 BJ Wouw
088 - 55 734 00

Ligging

Centrum voor Wonen & Zorg Leonardushof is gelegen aan Schoolstraat 8 in Wouw. Wilt u bekijken hoe u met het openbaar vervoer bij Leonardushof komt? Kijk dan op 9292.nl voor de actuele reisinformatie.