Lees voor
Home » Locaties » Markant
Centrum voor Wonen & Zorg

Markant

In het voormalige gemeentehuis van Wouw aan de 18de-eeuwse Brink is centrum voor Wonen & Zorg Markant gerealiseerd. Markant beschikt over 20 ruime luxe verpleeghuisappartementen waar u zelfstandig kunt wonen.

Markant
Aantal appartementen 20 appartementen
Ligging Middenin het dorp Wouw
Bereikbaarheid 10 minuten lopen vanaf de bus
Ruimtes en faciliteiten o.a. tuin, ontmoetingsruimte
Horeca Restaurant
Soort appartementen Eenkamerappartementen
Standaard inrichting Vloer, gordijnen, hoog laag bed, nachtkastje
Multimedia Wifi, telefoon- en TV aansluiting
Rolstoelvriendelijk Ja
Huisdieren Nee

Type appartementen

In Markant houden we rekening met ruimte, veiligheid en comfort zodat u, met lichamelijke klachten, nog wel de eigen regie kunt voeren. De 20 ruime en comfortabele appartementen zijn bedoeld voor mensen met een zware lichamelijke zorgvraag waarbij op veel momenten van de dag behoefte is aan begeleiding en intensieve verzorging en verpleging. Met behulp van sturing is het nog mogelijk om uw eigen dagritme te behouden.

 

Indien dit niet meer zelfstandig lukt, is het op Markant ook mogelijk om binnen een structuur van groepswonen te verblijven. Op deze afdeling verblijft u in de gezamenlijke huiskamer waar u ook de maaltijd kunt nuttigen.

 

Ligging
Door de centrale ligging van Markant bevinden voorzieningen zoals winkels, horeca en banken zich op een steenworp afstand. In de sfeervolle ontmoetingsplek van Markant kunt u onder het genot van een kopje koffie met medebewoners bijpraten.

 

Activiteiten
De individuele behoeften van onze bewoners zijn leidend in het samenstellen van het activiteitenaanbod. We bepalen samen het dagprogramma op maat. Dit sluit aan bij de zorg die u ontvangt en de activiteiten waar u aan deelneemt. Uiteraard spelen ook mantelzorgers, familie en vrienden een rol bij de invulling van het dagprogramma. Zij zijn onderdeel van het leven van onze bewoners.

Bewoners over Markant

Markant
'Goede communicatie met de zorgmedewerk(st)ers. Professionele zorg. Door de kleinschaligheid bij Markant is er veel aandacht voor de bewoners.'

Locatie in beeld

Video impressie

Maak een virtuele rondleiding door deze locatie met onderstaande video’s.

Wil jij ook aan de slag bij Groenhuysen?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct naar jouw droombaan op één van onze locaties!

Cliëntenraad Markant

Het is belangrijk dat cliënten en bewoners kunnen meepraten en meedenken over zaken die van invloed zijn op hun dagelijks leven. Om die reden heeft elke locatie van Groenhuysen een cliëntenraad. Als cliëntenraad van Markant willen wij onze achterban graag op de hoogte brengen van onderwerpen die voor de bewoners van Markant van belang zijn. Wilt u met de cliëntenraad contact opnemen? Dat kan via: plantage@home.nl en mvinke@home.nl, 06 – 11303735 of 06 – 11303737.

Samenstelling cliëntenraad:
Adriënne Hermans
Diny Matthijssen
Jenny de Weert
Louis Krook (secretaris)
Marleen Vinke (voorzitter)

Parkeren (fiets/auto)

Fietsenstalling
Markant is goed per fiets bereikbaar. Medewerkers kunnen hun fiets parkeren in de afgesloten fietsenstalling van de locatie. Bezoekers kunnen de fiets bij de ingang parkeren in de daarvoor bestemde fietsenrekken.

 

Parkeren auto
Markant heeft parkeerplaatsen in eigen beheer waar medewerkers de auto kunnen parkeren. Bezoekers kunnen de auto aan de zijkant van het pand parkeren. Hier zijn parkeerplaatsen die niet in eigendom zijn van Groenhuysen en voor algemeen gebruik beschikbaar zijn. Hier kunt u gratis parkeren.

Contact met Markant

Onze locatie staat u graag telefonisch te woord.

Zorgkaart Nederland Score 9.2

Ligging

Centrum voor Wonen & Zorg Markant is gelegen aan Markt 14 in Wouw. Wilt u bekijken hoe u met het openbaar vervoer bij Markant komt? Kijk dan op 9292.nl voor de actuele reisinformatie.