Lees voor
Home » Locaties » Watermolen
Appartementencomplex

Watermolen

Waterland ligt op een unieke locatie in Roosendaal. Het complex bevat zowel huur- als koopappartementen. Op de kop van de nieuwbouw ligt de Watermolen, een negen lagen tellend gebouw met 73 appartementen. Deze appartementen zijn bedoeld voor zowel mensen met als zonder een thuiszorgindicatie. Zij kunnen, eventueel samen met hun partner, zo zelfstandig mogelijk leven met alle benodigde zorg binnen handbereik.

Watermolen

Type appartementen

De huurappartementen variëren in oppervlakte van 80 m² tot 100 m². Daarnaast zijn er vier penthouses van ongeveer 120 m². Elk appartement beschikt over een ruime woonkamer, afhankelijk van het woontype één of twee slaapkamers, een compleet uitgeruste keuken, een ruime badkamer met toilet en een apart tweede toilet. Elke woning heeft veel natuurlijke lichtinval én een prachtig uitzicht.

 

Voorzieningen
De begane grond van Waterland is gereserveerd voor algemene voorzieningen, zoals een restaurant. Het complex is gelegen in een een prachtig park met veel water en recreatieve wandelpaden. Desondanks is het winkelcentrum van Roosendaal op loopafstand te bereiken. Alles is dus voorhanden om een prettig en zelfstandig leven te kunnen leiden.

Contact met Watermolen

Onze locatie staat u graag telefonisch te woord.

Zorgkaart Nederland Score
Appartementencomplex Watermolen
Citroenberg 1
4707 DC Roosendaal
088 - 55 740 00

Ligging

Appartementencomplex Watermolen is gelegen aan Citroenberg 1 in Roosendaal. Wilt u bekijken hoe u met het openbaar vervoer bij Watermolen komt? Kijk dan op 9292.nl voor de actuele reisinformatie.