Lees voor
Home » Over ons » Groenhuysenpas

Groenhuysenpas

Op vertoon van uw Groenhuysenpas ontvangt u korting op producten en diensten van Groenhuysen. Zo krijgt u in diverse restaurants van de locaties (met uitzondering van Wmo steunpunten en Wmo dagbesteding) koffie en thee gratis. Ook kunt u genieten van smakelijke maaltijden waar u maar liefst 15% korting op ontvangt.

Korting met de Groenhuysenpas

Naast de 15% korting op maaltijden, ontvangt u:

  • Gratis proefles bij Groenhuysen ‘Beweeg je fit!’
  • 10% korting op uw abonnement bij Groenhuysen ‘Beweeg je fit’
  • Gratis consult bij mantelzorgsteunpunt Rucphen
  • Gratis gebruik maken van bibliotheekdiensten op locaties

Hoe werkt de Groenhuysenpas?

Er zit een onzichtbare chip in de pas verwerkt, waarmee het mogelijk wordt om producten in de winkeltjes en restaurants van Groenhuysen te betalen. De betaalpas is op te waarderen via een speciaal webportaal of bij de kassa’s van de locaties. In het webportaal kunt u zien wat er is gekocht met de pas en voor welk bedrag.

 

Bij verlies is de pas met één telefoontje naar Groenhuysen te blokkeren. Het saldo wat op de pas staat gaat niet verloren bij diefstal of verlies. Na blokkering van de pas wordt het resterende saldo op het bij ons bekende rekeningnummer teruggestort. Voor een bedrag van € 6,41 kunt u een nieuwe Groenhuysenpas aanvragen. De nieuwe Groenhuysenpas is alleen te gebruiken bij locaties van Groenhuysen en is onbeperkt geldig. Het abonnement wordt jaarlijks verlengd, en kan dus ook per jaar worden opgezegd.

Handleiding gebruik Groenhuysenpas

Handleiding-gebruik-Groenhuysenpas.pdf

Handleiding-gebruik-Groenhuysenpas

Interesse in de Groenhuysenpas?

Iedereen kan lid worden van de Groenhuysenpas. Voor slechts € 30,75 per kalenderjaar per persoon (2024) kunt u profiteren van de voordelen. Indien u gedurende het jaar lid wordt van de Groenhuysenpas geldt er een ander tarief. Wij werken hierbij met staffelkortingen per kwartaal.

 

Bent u al cliënt van Groenhuysen en heeft u een verblijfsindicatie? Dan krijgt u de Groenhuysenpas gratis, omdat het onderdeel uitmaakt van uw zorgpakket. Ook medewerkers en vrijwilligers ontvangen deze pas bij aanvang van hun dienstverband. Bent u lid van de KBO? Dan ontvangt u de Groenhuysenpas met 20% korting.

Interesse of vragen?

Neem contact met ons op