Lees voor
Home » Locaties » De Wildenborch
Centrum voor Wonen & Zorg

De Wildenborch

De Wildenborch is een centrum voor Wonen & Zorg met in totaal 60 appartementen: 20 appartementen zijn voor bewoners met een zware lichamelijke zorgvraag met een behandelcomponent. In de overige 40 appartementen ontvangen bewoners zorg volgens het thuiszorgprincipe. Zij wonen zoals thuis, en eigen regie en zelfstandigheid zijn daarom belangrijke pijlers.

De Wildenborch
Aantal appartementen 60
Ligging Dichtbij een klein winkelcentrum
Bereikbaarheid 10 minuten lopen vanaf de bus
Ruimtes en faciliteiten Terras, kleine winkel, diverse activiteiten.
Horeca Restaurant
Soort appartementen Eenkamerappartementen met balkon
Standaard inrichting Vloer, gordijnen, hoog/laagbed
Multimedia WiFi, telefoon- en tv aansluiting
Rolstoelvriendelijk Ja
Huisdieren Ja, in overleg

Type appartementen

Naast een ruime woonkamer met keuken, bieden de appartementen een grote slaap- en logeerkamer en een badkamer met douche en toilet. Het royale balkon is vanuit de woonkamer toegankelijk. Het is mogelijk om een ondergrondse parkeerkelder met een inpandige doorgang naar de woningen te huren. Ook heeft De Wildenborch een fietsenberging.

Bewoners over De Wildenborch

De Wildenborch
'Dikke pluim voor personeel van De Wildenborch, van verzorgenden, facilitaire dienst, restaurant. Vooral wil ik de medische begeleiding noemen. Die was heel deskundig, warm en altijd heel betrokken.'

Locatie in beeld

Video impressie

Maak een virtuele rondleiding door deze locatie met onderstaande video’s.

Wil jij ook aan de slag bij Groenhuysen?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct naar jouw droombaan op één van onze locaties!

Cliëntenraad De Wildenborch

Het is belangrijk dat cliënten kunnen meepraten en meedenken over zaken die van invloed zijn op hun dagelijks leven. Om die reden heeft elke locatie van Groenhuysen een cliëntenraad. Als cliëntenraad van De Wildenborch willen wij onze achterban graag op de hoogte brengen van onderwerpen die voor de bewoners van De Wildenborch van belang zijn.

Parkeren fiets / auto

Fietsenstalling
De Wildenborch is goed per fiets bereikbaar. Medewerkers kunnen hun fiets parkeren in de afgesloten fietsenstalling/parkeergarage van de locatie. Bezoekers kunnen de fiets bij de ingang parkeren in de daarvoor bestemde hekjes.

 

Parkeren auto
De Wildenborch heeft aan de voorzijde van het pand parkeerplekken gelegen. Deze zijn niet in eigendom van de locatie en zijn voor algemeen gebruik. Hier kunt u gratis parkeren.

Contact met De Wildenborch

Onze locatie staat u graag telefonisch te woord.

Zorgkaart Nederland Score 9.7
Centrum voor Wonen & Zorg De Wildenborch
de Wildenborch
4707 BH Roosendaal
088 - 55 747 00

Ligging

Centrum voor Wonen & Zorg De Wildenborch is gelegen aan Wildenborch 135 in Roosendaal. Wilt u bekijken hoe u met het openbaar vervoer bij De Wildenborch komt? Kijk dan op 9292.nl voor de actuele reisinformatie.