Lees voor
3 januari 2023

Aangepaste openingsdagen dagbestedingen per 1 februari

" alt=""/>

Vanaf 1 februari 2023 zullen onze dagbestedingen minder frequent open zijn voor bezoekers.

Het gaat om dagbesteding De Rozemarijn in Sint Willebrord, de St. Janshof in Sprundel, de St. Antoniushof in Schijf en de Schuitvaart in Rucphen. De openingsdagen van Mariavaart in Zegge blijven ongewijzigd. Dit besluit is helaas noodzakelijk, gezien de ontwikkelingen in de markt waar wij op in moeten spelen.

Welkom op andere locaties
Als bezoekers meer dagen gebruik willen maken van de dagbesteding, kunnen zij aansluiten bij een van de andere locaties. Op deze wijze zorgen we ervoor dat in iedere dorpskern in de gemeente Rucphen een dagbesteding aanwezig blijft. Het eet- en steunpunt blijft ongewijzigd geopend. Bezoekers kunnen er vanaf 1 februari dagelijks terecht voor een warme maaltijd en aansluiten bij diverse activiteiten op de verschillende locaties.

Bezoekers zijn eerder deze maand per brief op de hoogte gesteld en uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek, indien gewenst. Dan wordt gekeken naar de persoonlijke wensen en behoeften om een passende oplossing te vinden.

30 november 2023

Voor de laatste keer in De Brink en Moerweide

Begin jaren ’70 gingen de deuren van ons verzorgingstehuis De Brink voor het eerst open. Nu, ruim 50 jaar later, is het tijd voor vernieuwing. De oude Brink wordt gesloopt en er komt een nieuw centrum voor Wonen & Zorg voor in de plaats.