Lees voor
3 januari 2023

Aangepaste openingsdagen dagbestedingen per 1 februari

" alt=""/>

Vanaf 1 februari 2023 zullen onze dagbestedingen minder frequent open zijn voor bezoekers.

Het gaat om dagbesteding De Rozemarijn in Sint Willebrord, de St. Janshof in Sprundel, de St. Antoniushof in Schijf en de Schuitvaart in Rucphen. De openingsdagen van Mariavaart in Zegge blijven ongewijzigd. Dit besluit is helaas noodzakelijk, gezien de ontwikkelingen in de markt waar wij op in moeten spelen.

Welkom op andere locaties
Als bezoekers meer dagen gebruik willen maken van de dagbesteding, kunnen zij aansluiten bij een van de andere locaties. Op deze wijze zorgen we ervoor dat in iedere dorpskern in de gemeente Rucphen een dagbesteding aanwezig blijft. Het eet- en steunpunt blijft ongewijzigd geopend. Bezoekers kunnen er vanaf 1 februari dagelijks terecht voor een warme maaltijd en aansluiten bij diverse activiteiten op de verschillende locaties.

Bezoekers zijn eerder deze maand per brief op de hoogte gesteld en uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek, indien gewenst. Dan wordt gekeken naar de persoonlijke wensen en behoeften om een passende oplossing te vinden.

30 mei 2024

Kwaliteitsjaarverslag 2023

Groenhuysen staat voor ‘Ouder worden, jezelf blijven’. En daarmee bedoelen we dat we, nu en in de toekomst, onze cliënten in de regio Roosendaal en omstreken een goede kwaliteit van bestaan willen blijven bieden.