Lees voor
3 januari 2023

Aangepaste openingsdagen dagbestedingen per 1 februari

" alt=""/>

Vanaf 1 februari 2023 zullen onze dagbestedingen minder frequent open zijn voor bezoekers.

Het gaat om dagbesteding De Rozemarijn in Sint Willebrord, de St. Janshof in Sprundel, de St. Antoniushof in Schijf en de Schuitvaart in Rucphen. De openingsdagen van Mariavaart in Zegge blijven ongewijzigd. Dit besluit is helaas noodzakelijk, gezien de ontwikkelingen in de markt waar wij op in moeten spelen.

Welkom op andere locaties
Als bezoekers meer dagen gebruik willen maken van de dagbesteding, kunnen zij aansluiten bij een van de andere locaties. Op deze wijze zorgen we ervoor dat in iedere dorpskern in de gemeente Rucphen een dagbesteding aanwezig blijft. Het eet- en steunpunt blijft ongewijzigd geopend. Bezoekers kunnen er vanaf 1 februari dagelijks terecht voor een warme maaltijd en aansluiten bij diverse activiteiten op de verschillende locaties.

Bezoekers zijn eerder deze maand per brief op de hoogte gesteld en uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek, indien gewenst. Dan wordt gekeken naar de persoonlijke wensen en behoeften om een passende oplossing te vinden.

15 september 2023

Unieke samenwerking met Alwel, Thuisvester en Woonkwartier

Groenhuysen heeft samen met de drie woningcorporaties Alwel, Thuisvester en Woonkwartier, een gezamenlijk doel: het aanbieden van passende en betaalbare huisvesting in de gemeenten Roosendaal, Rucphen en Halderberge. Vandaag ondertekenden de bestuurders de samenwerkingsovereenkomst.

27 augustus 2023

Samen?!

Ze is er net komen wonen en ze moet nog wennen. In de middag is ze nog op zoek naar haar man en vraagt ze meerdere malen wanneer ze naar huis kan.