Lees voor
12 januari 2023

Dagbehandeling Parkinson bestaat 1 jaar!

" alt=""/>

Dagbehandeling Parkinson bestaat 1 jaar! En dat mag gevierd worden!

Al een jaar lang kunnen mensen met Parkinson de dagbehandeling in Wiekendael bezoeken en dit levert goede ervaringen en mooie verhalen op. Bezoekers komen met plezier: “Ik kijk er altijd naar uit om te komen”. En ze ervaren meer leefplezier, zelfstandigheid en een positief effect van de behandelingen en het persoonlijke contact met lotgenoten. ”Ik heb meer sociaal contact met iedereen”, geeft een van de vaste bezoekers aan. 

Dagbehandeling Parkinson is onderdeel van Kenniscentrum Parkinsonhuys. De doeltreffende activiteiten en behandelingen door gespecialiseerde therapeuten, zijn afgestemd op de doelen en wensen van de mensen. Dankzij de dagbehandeling kunnen klanten langer thuis blijven wonen (na revalidatie) en blijven ze beter bewegen. “Thuis wordt mijn mantelzorger ontlast en ik kan zo langer thuis blijven wonen”, aldus een van de bezoekers.

Meer weten? Lees alles over de (dag)behandeling Parkinson.

30 november 2023

Voor de laatste keer in De Brink en Moerweide

Begin jaren ’70 gingen de deuren van ons verzorgingstehuis De Brink voor het eerst open. Nu, ruim 50 jaar later, is het tijd voor vernieuwing. De oude Brink wordt gesloopt en er komt een nieuw centrum voor Wonen & Zorg voor in de plaats.