Lees voor
14 mei 2024

Definitieve plannen Vallei De Brink gepresenteerd

Vallei De Brink" alt=""/>

Op 6 mei jl. deelden we met veel enthousiasme de definitieve plannen voor Vallei De Brink (verpleeghuis van de toekomst) met de medewerkers en samenwerkingspartners in de regio West-Brabant.

Het duurzame concept speelt in op de komende 20-30 jaar waarin we het belangrijk vinden om focus te leggen op de kwaliteit van bestaan van onze cliënten, het betrekken van familie/naasten, samenwerking met de wijk en met onze medewerkers en vrijwilligers. De ontwikkeling van het concept gaat direct gepaard met de gebiedsontwikkeling in de wijk De Kroeven. Dit doen we in nauwe samenwerking met gemeente Roosendaal, woningcorporatie Alwel en overige maatschappelijke partners.

Benieuwd naar Vallei De Brink? In deze video komt het concept uitgebreid aan bod. We hebben positieve reacties ontvangen op het concept dat samen met de medewerkers is ontwikkeld. Het concept heeft veel vernieuwingen in zich en is hiermee toekomstgericht. Dit vraagt ook om maatschappelijk ondernemerschap met elkaar.

Tijdens de gezamenlijke bijeenkomst met de samenwerkingspartners werd de interactie opgezocht met het publiek door een discussiepanel. Met dank aan René van Ginderen (wethouder van Roosendaal), Ad van Rijen en Roger Boersma. Deze laatstgenoemde schetste, als nuchtere visionair, in de bijeenkomsten de wereld van morgen. Tevens konden de genodigden kennis maken met de nieuwste technologische/innovatieve producten.