Lees voor
1 maart 2023

En de winnaar van het beste idee van Groenhuysen 2023 is…

" alt=""/>

Na een nek-aan-nek race mag Harry Jansen zich met het idee ‘Relaxed wakker worden’ de winnaar van het beste idee van Groenhuysen 2023 noemen.

Na het bekendmaken van de genomineerden ging de stembus open en kon iedereen zijn stem uitbrengen op wat voor hen het beste idee was. Én dat gebeurde massaal. Maar liefst 300 stemmen kwamen er binnen. Uiteindelijk won het idee ‘Relaxed wakker worden’ met 75,4% van de stemmen. Het idee ‘De Kletspot’ van Jeannette Broos kreeg 12,3% van de stemmen. Het idee ‘Handsfree samenwerken’ van Selma Ilk ook 12,3% van de stemmen. Heleen van Nispen (raad van bestuur) reikte, samen met Manou Cleeren, de prijzen aan Harry uit: de winnaarscheque en een mooi bloemetje.

Het idee relaxed wakker worden
Voor veel klanten wordt het ineens aanknippen van het licht in de ochtend als vervelend ervaren. Met het idee ‘Relaxed wakker worden’ is dit niet meer nodig. Je kunt de lamp zo instellen dat deze bijvoorbeeld een half uur van te voren al langzaam aan gaat zoals een opkomende zon. Dit kan gecombineerd worden met natuurgeluiden of muziek. Op deze manier treft de medewerker in de ochtend vaker een ontspannen klant aan.

Vervolg beste idee
Het innovatieteam zal samen met Harry gaan kijken naar de mogelijkheden om het idee ‘Relaxed wakker worden’ binnen de organisatie verder te ontwikkelen. Van harte gefeliciteerd Harry Jansen en veel succes!

22 juni 2024

Dag van de overprikkeling

Op de dag van de overprikkeling staan we stil bij prikkels en wat dit betekent voor onze cliënten.   Wat is overprikkeling? Een prikkel is een stukje informatie dat binnenkomt via onze zintuigen. De prikkels die we kennen zijn: Visueel (zien), auditief (horen), geur (ruiken), smaak (proeven), tast (voelen), houdingsgevoel, evenwicht en interne organen. Normaal … Continued