Lees voor
21 juli 2022

Feestelijke overhandiging donatie en onthulling kinderwensboom Hospice Roosdonck

" alt=""/>

Op 19 juli was de feestelijke overhandiging van de donatie van Monuta en de onthulling van de kinderwensboom, bij Hospice Roosdonck.

Afgelopen jaar heeft student Meike van Ostaden onderzoek gedaan naar rouwbegeleiding en rouwverwerking bij (klein)kinderen van klanten van Hospice Roosdonck. Hieruit ontstond de wens voor een Moppies-Troostconcept. Samen met geestelijk verzorgster Madeleine Timmermann is er een verzoek voor een donatie ingediend bij Monuta Helpt. Met grote dank aan Monuta krijgt het hospice een nieuw kinderhoekje. John Snels van Monuta overhandigde de cheque aan Meike en Cilia Wesselius, manager van Roosdonck.

Tijdens deze feestelijke middag is ook de kinderwensboom in gebruik genomen. Deze boom kan alle wensen én zorgen dragen. Het ontwerp kwam tot stand met de deskundige raad van een klant van Roosdonck, zijn zoon was bij de feestelijke onthulling aanwezig. Al het ambachtelijke werk is verzet door de betrokken vrijwilligers van Roosdonck.

Het was een prachtige samenwerking tussen diverse betrokken partijen. We hopen dat er veel kinderen afleiding en troost zullen vinden.

15 september 2023

Unieke samenwerking met Alwel, Thuisvester en Woonkwartier

Groenhuysen heeft samen met de drie woningcorporaties Alwel, Thuisvester en Woonkwartier, een gezamenlijk doel: het aanbieden van passende en betaalbare huisvesting in de gemeenten Roosendaal, Rucphen en Halderberge. Vandaag ondertekenden de bestuurders de samenwerkingsovereenkomst.

27 augustus 2023

Samen?!

Ze is er net komen wonen en ze moet nog wennen. In de middag is ze nog op zoek naar haar man en vraagt ze meerdere malen wanneer ze naar huis kan.