Lees voor
7 juli 2022

Heleen van Nispen nieuw lid Raad van Bestuur Groenhuysen

" alt=""/>

Op 4 juli jl. is Heleen van Nispen benoemd tot lid van de Raad van Bestuur van Groenhuysen. Heleen start haar werkzaamheden op 1 oktober aanstaande en samen met de huidig zittende bestuursvoorzitter Ron Axt vormt zij het collegiale bestuur.

Heleen heeft ruime ervaring in de cure en care sector en heeft hier in verschillende strategische rollen en directiefuncties gewerkt. De afgelopen vier jaar was zij verantwoordelijkheid voor de regionale samenwerking en herinrichting van de zorg in Zoetermeer.

Nieuw team

Groenhuysen haalt met Heleen een bestuurder met hart voor de zorg in huis die met haar kennis, veranderkundige ervaring en ervaring met regionale samenwerkingen in de gehele keten goed past bij de huidige ambities van Groenhuysen. In de nieuwe samenstelling geeft de Raad van Bestuur, samen met haar netwerkpartners, verder vorm aan de invulling van de maatschappelijke opgaven rondom wonen, welzijn en zorg in westelijk West-Brabant.

Toekomstbestendige ouderenzorg

Heleen van Nispen: ‘Nu een stevige basis in Zoetermeer is gelegd en de kans voorbijkomt me vanuit een nieuwe bestuurlijke rol in te zetten voor de toekomstbestendige ouderenzorg, heb ik besloten deze nieuwe uitdaging aan te gaan. Ik kijk ernaar uit om de visie “ouder worden, jezelf blijven” en de daarmee samenhangende visie op het bieden van maatwerk met alle medewerkers en partners van Groenhuysen verder vorm te geven.’

30 november 2023

Voor de laatste keer in De Brink en Moerweide

Begin jaren ’70 gingen de deuren van ons verzorgingstehuis De Brink voor het eerst open. Nu, ruim 50 jaar later, is het tijd voor vernieuwing. De oude Brink wordt gesloopt en er komt een nieuw centrum voor Wonen & Zorg voor in de plaats.