Lees voor
4 maart 2022

Herhaalprik (tweede booster) komt eraan

" alt=""/>

Het RIVM kondigde aan dat bewoners van verpleeghuizen of andere instellingen gericht op ouderenzorg het vaccin in de instelling krijgen.

Dat geldt dus ook bij Groenhuysen. De prik wordt in de week van 21 maart uitgedeeld. Bewoners en naasten worden door ons geïnformeerd over de verdere werkwijze. Het registreren van de toestemming wordt door medewerkers op locatie geregeld. Klanten die in staat zijn om zelf te beslissen, schrijven zich in op een lijst. Voor de klanten die niet zelf kunnen beslissen, benadert een medewerker op locatie de zorginhoudelijk vertegenwoordiger. Vervolgens wordt de keuze vastgelegd in het elektronisch cliëntendossier (ECD). Het is mogelijk dat bewoners ook een uitnodiging ontvangen via de GGD. Ze kunnen zelf kiezen óf ze op de uitnodiging ingaan en op welke.

Herhaalprik
Meer weten over deze herhaalprik? Kijk op de website van het RIVM en de Rijksoverheid

30 november 2023

Voor de laatste keer in De Brink en Moerweide

Begin jaren ’70 gingen de deuren van ons verzorgingstehuis De Brink voor het eerst open. Nu, ruim 50 jaar later, is het tijd voor vernieuwing. De oude Brink wordt gesloopt en er komt een nieuw centrum voor Wonen & Zorg voor in de plaats.