Lees voor
4 maart 2022

Herhaalprik (tweede booster) komt eraan

" alt=""/>

Het RIVM kondigde aan dat bewoners van verpleeghuizen of andere instellingen gericht op ouderenzorg het vaccin in de instelling krijgen.

Dat geldt dus ook bij Groenhuysen. De prik wordt in de week van 21 maart uitgedeeld. Bewoners en naasten worden door ons geïnformeerd over de verdere werkwijze. Het registreren van de toestemming wordt door medewerkers op locatie geregeld. Klanten die in staat zijn om zelf te beslissen, schrijven zich in op een lijst. Voor de klanten die niet zelf kunnen beslissen, benadert een medewerker op locatie de zorginhoudelijk vertegenwoordiger. Vervolgens wordt de keuze vastgelegd in het elektronisch cliëntendossier (ECD). Het is mogelijk dat bewoners ook een uitnodiging ontvangen via de GGD. Ze kunnen zelf kiezen óf ze op de uitnodiging ingaan en op welke.

Herhaalprik
Meer weten over deze herhaalprik? Kijk op de website van het RIVM. 

30 mei 2024

Kwaliteitsjaarverslag 2023

Groenhuysen staat voor ‘Ouder worden, jezelf blijven’. En daarmee bedoelen we dat we, nu en in de toekomst, onze cliënten in de regio Roosendaal en omstreken een goede kwaliteit van bestaan willen blijven bieden.