Lees voor
4 maart 2022

Herhaalprik (tweede booster) komt eraan

" alt=""/>

Het RIVM kondigde aan dat bewoners van verpleeghuizen of andere instellingen gericht op ouderenzorg het vaccin in de instelling krijgen.

Dat geldt dus ook bij Groenhuysen. De prik wordt in de week van 21 maart uitgedeeld. Bewoners en naasten worden door ons geïnformeerd over de verdere werkwijze. Het registreren van de toestemming wordt door medewerkers op locatie geregeld. Klanten die in staat zijn om zelf te beslissen, schrijven zich in op een lijst. Voor de klanten die niet zelf kunnen beslissen, benadert een medewerker op locatie de zorginhoudelijk vertegenwoordiger. Vervolgens wordt de keuze vastgelegd in het elektronisch cliëntendossier (ECD). Het is mogelijk dat bewoners ook een uitnodiging ontvangen via de GGD. Ze kunnen zelf kiezen óf ze op de uitnodiging ingaan en op welke.

Herhaalprik
Meer weten over deze herhaalprik? Kijk op de website van het RIVM en de Rijksoverheid

15 september 2023

Unieke samenwerking met Alwel, Thuisvester en Woonkwartier

Groenhuysen heeft samen met de drie woningcorporaties Alwel, Thuisvester en Woonkwartier, een gezamenlijk doel: het aanbieden van passende en betaalbare huisvesting in de gemeenten Roosendaal, Rucphen en Halderberge. Vandaag ondertekenden de bestuurders de samenwerkingsovereenkomst.

27 augustus 2023

Samen?!

Ze is er net komen wonen en ze moet nog wennen. In de middag is ze nog op zoek naar haar man en vraagt ze meerdere malen wanneer ze naar huis kan.