Lees voor
19 april 2022

Jouw werk op de rails genomineerd voor Planetree award!

" alt=""/>

Het project Jouw werk op de rails is genomineerd voor een Planetree award! Helpt u Groenhuysen aan deze felbegeerde award voor dit prachtige project? Breng snel uw stem uit!

Jouw werk op de rails – genomineerd voor Projectaward

Het project Jouw werk op de rails is genomineerd om de praktische, resultaatgerichte aanpak die inspeelt op de huidige uitdagingen in de zorg. Door het werk in de zorg efficiënter te maken, heb je meer tijd voor dingen die er echt toe doen en ervaar je als medewerker meer werkplezier. Het project is samen met medewerkers ontwikkeld, zij staan centraal in de aanpak en het is overal implementeerbaar.

Ronald van Nordennen – genomineerd voor Persoonsaward 

De nominatie is een mooie erkenning voor het werk dat Ronald doet. Een vakjury beslist wie er met deze felbegeerde award vandoor gaat. Ronald is genomineerd om zijn uitzonderlijke manier van mensgerichte zorg en de bijdrage die hij levert om betere omstandigheden te creëren voor anderen. Hij betekent veel voor klanten en collega’s door zijn mensgerichtheid, grote verantwoordelijkheidsgevoel en de verbinding die hij opzoekt.
Planetree reikt de awards uit tijdens de Planetree Conferentie voor mensgerichte zorg op 16 mei a.s. De nominaties zijn een mooie erkenning voor de medewerkers van Groenhuysen.

Stemmen kan tot 25 april, klik snel hier:
https://www.planetree.nl/planetree-awards/