Lees voor
23 november 2021

Laatste bewoners De Brink verhuisd naar Leonardushof

" alt=""/>

Waar een deur sluit, opent een andere deur. Onder belangstelling van de lokale pers verhuisden gisteren en vanochtend de laatste bewoners van De Brink naar Centrum voor Wonen en Zorg Leonardushof in Wouw.

Deze bijzondere mijlpaal werd uiteraard gevierd: eerst een gezamenlijk koffiemoment bij De Brink, waarna de bewoners aankwamen bij Leonardushof. Daar wachtte een feestelijke lunch.

ZuidWestTV en BN De Stem
Verhuiscoördinator Anne van Peer stond de journalist van ZuidWestTV te woord, aangevuld met mooie sfeerbeelden van vanochtend. Benieuwd naar het interview? Bekijk het hier. BN De Stem was ook van de partij. Het artikel leest u hier.  (Meer foto’s op onze Facebookpagina).

‘Zelfs de kapster gaat mee’
Nelly (89) woonde acht jaar met veel plezier in De Brink en sluit nu een hoofdstuk af. Dochter Rietje: ‘Ik ben blij dat de verhuizing goed verlopen is, dit zijn de laatste loodjes.’ Nelly: ‘Ik vind het fijn dat er mensen van de verzorging meeverhuizen. Zelfs de kapsalon en mijn vaste kapster gaan naar Leonardushof!’ Bewoonster Ad (77) verbleef 1,5 jaar in De Brink en vindt het fijn om terug te keren naar Wouw. Haar dochter Monique vertelt: ‘Ze heeft 50 jaar in Wouw gewoond en nu wordt het weer makkelijker voor vrienden om langs te komen. Complimenten voor de organisatie van de verhuizing, want het is heel goed geregeld! Alles inpakken en de verhuizers brengen het zo naar haar nieuwe kamer in Leonardushof.’

‘Het lijkt wel een hotel!’
Genietend van de lunch kijken de bewoners die op maandag aankwamen tevreden terug op de eerste nacht in de nieuwe kamer. ‘Eerst was het onwennig, maar wat is het prachtig. Het lijkt wel een hotel!’

We wensen alle bewoners, naasten en uiteraard ook de medewerkers veel plezier in het nieuwe Leonardushof!

15 september 2023

Unieke samenwerking met Alwel, Thuisvester en Woonkwartier

Groenhuysen heeft samen met de drie woningcorporaties Alwel, Thuisvester en Woonkwartier, een gezamenlijk doel: het aanbieden van passende en betaalbare huisvesting in de gemeenten Roosendaal, Rucphen en Halderberge. Vandaag ondertekenden de bestuurders de samenwerkingsovereenkomst.

27 augustus 2023

Samen?!

Ze is er net komen wonen en ze moet nog wennen. In de middag is ze nog op zoek naar haar man en vraagt ze meerdere malen wanneer ze naar huis kan.