Lees voor
30 maart 2023

Marc Bindels nieuw lid (aankomend voorzitter) raad van commissarissen van Groenhuysen

" alt=""/>

Marc Bindels is per 1 april 2023 benoemd tot nieuw lid van de raad van commissarissen van Groenhuysen.

Per 1 juni 2023 zal hij de huidige voorzitter, de heer Van den Brand, opvolgen als voorzitter. De heer Jan van den Brand zal na acht jaar zitting te hebben gehad in de raad van commissarissen, waarbij hij vanaf 2017 voorzitter was, per 1 juni 2023 aftreden. Groenhuysen verwacht op deze manier de overdracht van een scheidend naar een nieuwe voorzitter op een vloeiende manier te laten verlopen.

 

Bindels is een ervaren bestuurder in de zorg. Hij is op dit moment voorzitter raad van bestuur ad interim bij Humanitas DMH. Daarnaast heeft de heer Bindels meerdere toezichthoudende functies binnen verschillende (zorg)organisaties en is hij mede eigenaar van organisatie adviesbureau Impact Management Consulting BV.

 

Met de komst van de heer Bindels is de raad van commissarissen weer voldoende toegerust met kennis en kunde. Hierdoor kan blijvend een goede bijdrage worden geleverd aan de uitdagende vraagstukken waar de ouderenzorg en Groenhuysen de komende jaren mee te maken krijgen.

15 september 2023

Unieke samenwerking met Alwel, Thuisvester en Woonkwartier

Groenhuysen heeft samen met de drie woningcorporaties Alwel, Thuisvester en Woonkwartier, een gezamenlijk doel: het aanbieden van passende en betaalbare huisvesting in de gemeenten Roosendaal, Rucphen en Halderberge. Vandaag ondertekenden de bestuurders de samenwerkingsovereenkomst.

27 augustus 2023

Samen?!

Ze is er net komen wonen en ze moet nog wennen. In de middag is ze nog op zoek naar haar man en vraagt ze meerdere malen wanneer ze naar huis kan.