Lees voor
12 oktober 2023

Open dag Hospice Roosdonck zaterdag 28 oktober

" alt=""/>

Roosdonck is een hospice op een mooie locatie, waar privacy, rust, warmte en kwaliteit van leven voorop staan. Op zaterdag 28 oktober kan iedereen die belangstelling heeft, een kijkje komen nemen in Roosdonck. Een speciaal welkom is er voor geïnteresseerde vrijwilligers.

In hospice Roosdonck in Roosendaal, verblijven terminaal zieke mensen tot hun overlijden, in een warme, huiselijke sfeer. Cliënten kunnen rekenen op een vast en deskundig team, kwalitatief hoogwaardige palliatieve hulpverlening en medische begeleiding en behandeling. 

Dit team wordt hierbij ondersteund door een groot aantal, zeer waardevolle vrijwilligers. Mede door hun onmisbare inzet is het mogelijk om individuele aandacht te hebben voor cliënten. Een wandeling, een gezamenlijke maaltijd, een goed gesprek; veel is mogelijk.

Heeft u nog wat tijd over en wilt u graag iets betekenen voor cliënten in hun laatste levensfase? U bent van harte welkom om een kijkje te nemen op onze open dag. Medewerkers en vrijwilligers vertellen u graag meer tijdens een rondleiding door het hospice.

De open dag vindt plaats op 28 oktober van 13.30 tot 16.00 uur.

Adres: Kalsdonksestraat 89a in Roosendaal.

30 november 2023

Voor de laatste keer in De Brink en Moerweide

Begin jaren ’70 gingen de deuren van ons verzorgingstehuis De Brink voor het eerst open. Nu, ruim 50 jaar later, is het tijd voor vernieuwing. De oude Brink wordt gesloopt en er komt een nieuw centrum voor Wonen & Zorg voor in de plaats.