Lees voor
25 maart 2022

RSD FITweek van start!

" alt=""/>

Van 28 maart t/m 3 april is het Roosendaal FITweek! Ook Groenhuysen zet zich in als RSD FIT partner en in dat kader hebben we een aantal leuke activiteiten gepland staan op verschillende locaties van Groenhuysen.

Zo gaan we in deze week extra wandelingen maken met onze bewoners en bezoekers. En we organiseren beweegbingo’s, in samenwerking met Curio. Het doel van de FITweek is om Roosendaal actief in beweging te krijgen en bewust te maken van een gezondere leefstijl.

Doet u ook mee?

Lees meer over welke activiteiten er georganiseerd worden.

Blijf in beweging met Groenhuysen

Bewegen is belangrijk, zeker als u wat ouder bent. Bewegen is gezond voor lichaam en geest en kan bijdragen aan het langer zelfstandig blijven. En naast dat bewegen heel gezond is, brengt het ook veel gezelligheid met zich mee.

Bewegen bij Groenhuysen kan bijdragen om gezondheidsproblemen te voorkomen of kan u helpen om te leren gaan met beperkingen ten gevolge van ziekte. Daarom organiseert Groenhuysen verschillende bewegingsactiviteiten in groepsvorm, genaamd ‘Beweeg je fit!’ Tijdens de lessen wordt gewerkt aan uw conditie, mobiliteit, functionele kracht, coördinatie en balans.

Meer weten? Kijk snel op Beweeg je fit!