Lees voor
1 februari 2022

Stem nu op het beste idee!

" alt=""/>

Ook dit jaar zijn we weer op zoek naar het beste idee van Groenhuysen. Dit keer met de focus op het verlichten van de werkdruk bij onze (zorg)medewerkers. Hoe zorgen we voor een zinvol, vitaal en gelukkig werkleven? Hoe kunnen we het werkplezier verhogen?

Innovatie leeft bij onze medewerkers. Dat was duidelijk te zien tijdens het eerste deel van de zoektocht naar het beste idee van Groenhuysen. Er kwamen maar liefst 14 ideeën binnen. Tijdens het HIP (Het Innovatie Platform van Groenhuysen) zijn uit deze ideeën 3 genomineerden geselecteerd.

  • Genomineerde 1: Huiskamer begeleiding van Marieke van den Boer
  • Genomineerde 2: Wisselbuddy van Lucia de Groen
  • Genomineerde 3: EHBS pakket (eerste hulp bij skintears) van Anouschka Snoek

   Ideeën inzenden was alleen mogelijk voor medewerkers, de stembus is geopend voor iedereen. Het is nu aan u en onze medewerkers om te kiezen welk idee er in 2022 met de prijs vandoor gaat!

   Bekijk de genomineerde ideeën in onderstaande video en breng uw stem uit via: bit.ly/stem-gh2022

   15 september 2023

   Unieke samenwerking met Alwel, Thuisvester en Woonkwartier

   Groenhuysen heeft samen met de drie woningcorporaties Alwel, Thuisvester en Woonkwartier, een gezamenlijk doel: het aanbieden van passende en betaalbare huisvesting in de gemeenten Roosendaal, Rucphen en Halderberge. Vandaag ondertekenden de bestuurders de samenwerkingsovereenkomst.

   27 augustus 2023

   Samen?!

   Ze is er net komen wonen en ze moet nog wennen. In de middag is ze nog op zoek naar haar man en vraagt ze meerdere malen wanneer ze naar huis kan.