Lees voor

Dagbehandeling

Indien u nog zelfstandig woont, maar extra zorg en/of behandeling nodig heeft, kunt u gebruik maken van de Dagbehandelingen bij Groenhuysen. U kunt een of meerdere dagdelen per week komen. Groenhuysen heeft een Dagbehandeling voor jonge mensen met Dementie en een Dagbehandeling Parkinson.

Wat we voor u doen

Groenhuysen is regionaal en landelijk het expertisecentrum voor mensen met de ziekte van Parkinson en voor jonge mensen met dementie.

 

In de Dagbehandelingen krijgen deelnemers een programma met diverse behandelingen op maat, aangepast aan de gestelde doelen en uitdagingen waar zij tegenaan lopen.

Dagbehandeling De Wiek

Dagbehandeling De Wiek biedt specialistische ondersteuning voor mensen met dementie op jonge leeftijd. Op De Wiek heeft u de mogelijkheid om één of meerdere dagen per week deel te nemen aan een leuk en uitdagend dagprogramma begeleid door een team van betrokken medewerkers.

Dagbehandeling Parkinson

De dagbehandeling Parkinson is voor mensen met Parkinson die thuis wonen en die (tijdelijk) behoefte hebben aan specialistische behandeling. Deelnemers krijgen een programma met behandelingen op maat, aangepast aan de gestelde doelen en uitdagingen van de cliënt. In de middag is er een programma in groepsverband, dat bestaat uit beweegactiviteiten en groepsgesprekken, begeleid door een therapeut, psycholoog of parkinsonverpleegkundige.

Interesse in Dagbehandeling Parkinson?

U kunt op meerdere dagen per week van 10.00 tot 16.00 uur terecht bij de dagbehandeling. Op welke dagen u komt, stemmen we met u af.

 

Vraag uw huisarts naar een indicatie of verwijzing, zodat uw zorgverzekeraar de behandeling vergoedt. Heeft u vragen over de dagbehandeling of wilt u hulp bij het krijgen van een vergoeding? Neem contact op met het Klantbureau van Groenhuysen.

Locaties voor dagbehandeling