Vragen over thuiszorg? Bel dan

088 - 55 740 00

Vanuit huis hulp nodig?

Groenhuysen helpt u graag zelfstandig te blijven door bij u thuis zorg te leveren. Welke zorg het beste bij u past, is uiteraard afhankelijk van uw persoonlijke situatie en bepaalt u in overleg met ons. Samen kijken we naar uw situatie en zorgvraag.

Wij begrijpen dat het fijn is om te weten wie er bij u aan huist komt. Daarom organiseert Thuiszorg Groenhuysen de thuiszorg vanuit wijkteams. Een klein team met vaste medewerkers helpt u bij het zelfstandig thuis blijven wonen. Zo ziet u altijd een bekend gezicht en kunt u rekenen op persoonlijke en vertrouwde zorg.


We bieden thuiszorg in omgeving Roosendaal, Halderberge en Rucphen. De kleine teams leveren zorg vanuit het dichtstbijzijnde centrum voor Wonen & Zorg van Groenhuysen.


Eens per twee jaar houdt Groenhuysen een cliëntwaarderingsonderzoek. Een onafhankelijk onderzoeksbureau onderzoekt hoe cliënten onze dienstverlening ervaren. Aan de hand hiervan weten wij wat onze sterke punten en verbeterpunten zijn. Hierdoor blijven we werken aan de kwaliteit van onze zorg- en dienstverlening.

In de onderstaand document vindt u de resultaten van het cliëntwaarderingsonderzoek thuiszorg die in 2015 werd gehouden.