Lees voor
Home » Locaties » Champetter
Centrum voor Wonen & Zorg

Champetter

Champetter is een centrum voor Wonen & Zorg met 60 appartementen op een unieke locatie in het centrum van Roosendaal. Champetter is prachtig gelegen aan de Watermolenbeek met daarbij een park met recreatieve wandelpaden én gesitueerd vlak in de buurt van het winkelcentrum.

Champetter
Aantal appartementen 60
Ligging Nabij het winkelcentrum en park
Bereikbaarheid 300 meter van bushalte
Ruimtes en faciliteiten Activiteitenruimte
Horeca Restaurant in De Watermolen
Soort appartementen Een- of tweepersoons appartementen
Standaard inrichting Bed, nachtkastje, linnenkast, vloeren, gordijnen, keukenblok
Multimedia WiFi, telefoon- en tv aansluiting
Rolstoelvriendelijk Ja
Huisdieren Toegestaan in overleg

Type appartementen

Alle appartementen hebben een woonkamer, een eigen keuken, een badkamer met toilet, een apart toilet en twee slaapkamers. De ruimten kunnen naar eigen smaak worden ingericht. De toegankelijke 3-kamerappartementen van ongeveer 75 tot 80 m2 hebben een inpandig balkon of terras en uitzicht op de wijk of het water.

Er zijn 20 appartementen voor cliënten met een ZZP 6 die lichamelijke klachten ondervinden maar die nog wel hun eigen regie kunnen voeren. In Champetter kunnen zij beschermd wonen met intensieve verzorging en verpleging.

 

Voorzieningen
U kunt gebruikmaken van de algemene voorzieningen om individueel of gezamenlijk activiteiten te ondernemen. Daarnaast kunt u de maaltijd gebruiken in het naastgelegen restaurant van appartementencomplex Watermolen. Deze is van binnenuit via een loopbrug bereikbaar. Onder het gebouw bevindt zich een ruime parkeerkelder.

Bewoners over Champetter

Champetter
'Zorgmedewerkers zijn meegaand en helpen bijvoorbeeld om dingen op te lossen, zoals vragen over medicatie. Zij komen hun afspraken prima na.'

Locatie in beeld

Video impressie

Maak een virtuele rondleiding door deze locatie met onderstaande video’s.

Wil jij ook aan de slag bij Groenhuysen?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct naar jouw droombaan op één van onze locaties!

Cliëntenraad Champetter

Het is belangrijk dat cliënten kunnen meepraten en meedenken over zaken die van invloed zijn op hun dagelijks leven. Als cliëntenraad willen wij onze achterban graag op de hoogte brengen van onderwerpen die voor de bewoners van belang zijn. Wilt u met de cliëntenraad in contact komen? Mail dan naar clientenraadchampetter@groenhuysen.nl.

 

Samenstelling cliëntenraad
De heer Toon Willemse (voorzitter)
Mevrouw Ella Koeken (lid)
De heer Mart Koolen (lid)
De heer Adrie Vooghden (lid)

Parkeren (fiets/auto)

Fietsenstalling
Champetter is goed per fiets bereikbaar. Medewerkers kunnen de fiets parkeren middels een persoonlijke tag in de parkeergarage. Bezoekers kunnen de fiets parkeren in de fietsenrekken buiten bij de ingangen van de gebouwen A, B en C.

 

Parkeren auto
Champetter heeft aan de voorzijde van het pand parkeerplekken gelegen. Deze zijn niet in eigendom van de locatie en zijn voor algemeen gebruik. Hier kunt u gratis parkeren.

Contact met Champetter

Onze locatie staat u graag telefonisch te woord.

Zorgkaart Nederland Score 8.3
Centrum voor Wonen & Zorg Champetter
Citroenberg 1
4707 DC Roosendaal
088 - 55 746 60

Ligging

Centrum voor Wonen & Zorg Champetter is gelegen aan Citroenberg 1 in Roosendaal. Wilt u bekijken hoe u met het openbaar vervoer bij Champetter komt? Kijk dan op 9292.nl voor de actuele reisinformatie.