Lees voor
8 juni 2022

Dans en Parkinson

" alt=""/>

Vanaf woensdag 15 juni is het weer mogelijk om deel te nemen aan ‘Dans en Parkinson’ binnen het ‘Beweeg je fit’ programma.

De danslessen voor bewoners van Groenhuysen vinden plaats op Groenpark (langdurige zorg), Revapark (Parkinson revalidatie) en de dagbehandeling Parkinson. Voor meer informatie over de dagbehandeling Parkinson verwijzen wij u naar de pagina over Parkinson.

Ook mensen die nog thuis wonen, kunnen één keer per week deelnemen aan een dansles. De therapie wordt elke woensdag van 16.00 – 17.00 uur op Regionaal Behandelcentrum Wiekendael gegeven. Deelname is mogelijk met een ‘Beweeg je fit’ abonnement. Partners, mantelzorgers of familie worden van harte uitgenodigd om mee te doen.

15 september 2023

Unieke samenwerking met Alwel, Thuisvester en Woonkwartier

Groenhuysen heeft samen met de drie woningcorporaties Alwel, Thuisvester en Woonkwartier, een gezamenlijk doel: het aanbieden van passende en betaalbare huisvesting in de gemeenten Roosendaal, Rucphen en Halderberge. Vandaag ondertekenden de bestuurders de samenwerkingsovereenkomst.

27 augustus 2023

Samen?!

Ze is er net komen wonen en ze moet nog wennen. In de middag is ze nog op zoek naar haar man en vraagt ze meerdere malen wanneer ze naar huis kan.